@Afroditaaa во dm ако си од Скопје, не знам дали има низ другите градови dm. Околу 150 денари е. Го користам моментално и задоволна сум
Не многу, неприметливо. За скалпот е добар, откако почнав да користам шампони и регенератори од Алверде значително ми се подобри структурата на косата.
Некоја да не го забележала шампонот INSIGHT по дрогерииве/маркетиве? Се навикнав на него, но во ниеден ДМ не можам да го најдам. Или да ми препорачате некој со ОК состав, без хемии, не мора да е органски.
Јас одредено време го користам Clear шампонот за сув скалп и сум презадоволна од резултатите Би сакала да прашам дали некој од вас ги забележал Clear шампоните во ново пакување, ми изгледааат доста примамливо, но не сум сигурна дали ги има кај нас. Јас проверив во ДМ и Рамстор но не успеав да го најдам. Изгледаат вака:
Дали ти го зголемува волуменот на косата? Дали ти ја мрси брзо косата? Бидејки и јас имам осетлив скалп но тенка коса... И кај можам да го купам ?
Еве најдов има и специјален за волумен, можеш да го пробаш. Јас сум презадоволна затоа што е многу добар за скалпот, убаво чисти и дава волумен а не ја пресушува косата.
Да јас ја користам, и косата ми ја прават преубава, лесно се чешла од регенераторот и шампонот не ми предизвикува првут.