Гледам лила филиповска постојано објавува фотографии од Ревалид козметика за коса сигурно се скапи ама сепак ме заинтересира да не знае некој која цена се?
Девојки ај препорачајте ми некој регенератор за коса, само во поголема количина да е + без силикони? Го користам овој на Алверде, ама многу густа коса имам и за многу кратко време се троши.
od ovoj regenerator mnogu se zalat deka opagja kosata ne rizikuvaj jas porano go koristev ama sega mi e strav da go zemam poradi toa. a koga go imav voopsto ne zabelezav dali kosata opagja ili ne
Без силикони е. А за опаѓањето воопшто нема логика бидејќи регенераторот се нанесува од половина надоле, не на коренот. Јас го користам долго и не сум имала таков проблем.
se zavisi do kosata ama eve vi kazuvam mnogu lugje se zalat na opagjanje. sega vistina ne e mnogu skap ama ne rizikuvajte
Девојки го има ли некоја користено овој шампон? Не знам дали оваа колекција Nature moments им е нова јас сега прв пат ги забележав по продавници, исто ги има и овие, дали сте ги пробале? Мирисаат многу убаво.. Конкретно ми треба нешто за против мрсење и тешка коса што повеќето шампони ми ја прават така да ја осеќам
Целосно се согласувам за Genera. И маската и регераторот. Порано една фризерка и го беше препорачала на мајка ми, мислам дека ако го користевме до крај без коса ќе останевме. Единствено позитивно кај овој продукт е цената. Можеби некој имал среќа как Elence93, ама го нанесував само на врвовите од косата и пак ми ја лепеше како смола, и многу паѓаше.
@YoungandBeautiful ги имам користено и шампонот и регенераторот и освен убавиот мирис друго ништо не чини. Барем мене косата премногу ми ја сушеа, косата посува не ми била никогаш.
Преубав и со многу добар состав. Мене татко ми ми ги донесе од Бугарија и не сум ги нашла во МК, каде ги има?
@YoungandBeautiful и јас не сум задоволна од Нивеата линија колекција за коса. Моментално задоволна сум од Pantene Repair.