овие Сајос шампони се водат како професионални а со пристапна цена и така една моја братучетка го купи оној за волумен и беше презадоволна, а јас пак го купив спрејот Шајн буст што не се измива и не беше лош но подобар ми е глис. Како и да е наводно шампоните им биле одлични, од оваа фирма има дури и фарби ама кај нас ги нема.
Jас не можам само еден ист шампон да користам,како ми се здосадува A најлошите шампони спред мене се Palmolive Head and shoulders Wash n go Mоментално имам од body shop-banana Спојлер Cите производи им се одлични,секако и шампониве и Rainforest shine-body shop Aко наидете на нив,без размислување купувајте-одлични се
Fructis мислам дека го немам користено, Wash&Go НИКАКО полош шампон едноставно нема! Schauma се ок, ама јас би земала Gliss, овие два не сум ги користела, само жолтиот и убав беше
За шампоните незнам ама фарбите им се супер ги има и кај нас. Вчера си купив баш и мн мека ми е косата и ми светии а да се водат како професионални ее сега да видиме колку време ке стои бојата вака убава Иначе беа околу 250 денари во тинекс
И јас сум за Глисс најубави се фруктус не беше нешто посебен за wash&go i јас сум слушала само неубави искуства а глис се прекрасни само што јас го имам шеа кашмир како кремово шише прекрасен ееее
користам шампон во комбинација со маска а регенератор не многу ми ја мрси косата и мн.ми е каплеткува спас само маската ми е
Девојки дали ја имате пробано новата колекција од глис ( барем мислам дека е нова зашто денес првпат ја видов..) со црна амбалажа? Имаше шампон, регенератор и спреј и пишуваше дека се наменети за многу оштетена и сува коса бидејќи содржи 3 пати поголема концентрација на кератин отколку во досегашните производи. Ми се видоа интересни, баш се замислив, сакам да ги купам, и плус бојата ме заинтригира дека црна
па феминки сакам да ве прашам ако има и некој друг ваков проблем како моојот па нека кажи што користи за косата ...вака имам средно долга коса и многу густа ама некако ми почнаа да ми пукаат многу врвовите па незнам веќе кој шампон и регенератор да го користам корстам обично од нивеа и силиконски капки од авон ама сакам да ги сменам шампонот и регенераторот паа да ги заменам со L'oreal elseve или некој ваш предлог тенкју
Bо грција знам дека има body shop,ама не знам во кој град,можеби во Cолун Aко те носи патот на таму,можеби ке ги начекаш
Џенцки, ајде да слушнам пофалби и поплаки за шампонот на Гарниер - Blonde Care. Другарка моја го има и косата и е ептен сјајна откако ќе ја измие (не е плавуша). И не дека јас сум некоја си страшна плавуша, не сум фарбана ама косата ми има природна темно руса нијанса. И друга друшка го употреби истиот шампон, типката има кафеава коса и и' сјаеше прекрасно, просто се запрепастив од убави коси, па сакам да ги слушнам цените доколку ги знаете и вашите лични искуства со дотичниов шампон. Спојлер би требало шампонот да биде четвртиот по ред, пошо овој првиот highlights - ваљда за шатирани е
на чоколадо мириса јас не можев да дочекам да си го купам мораше одма да го мириснам уште кога го видов а за регенераторот мислиш на спрејот или на обичниот регенератор со плакнење?
мислев на регенераторот за плакнење но и тој во спреј бил одличен, у блиска иднина и јас ќе ги севтосам.
еве најдов слика од колекцијата ќе го купам спрејот во најскоро време, шампоните од глис не ми одговараат само спрејчето си го користам, досега омилено ми е жолтото, ама можеби овај ќе биди уште подобар а инаку гледам ги качиле цените на спрејчињата од глис порано беа 150-160 денари, а сега 220-230 а шампонот и регенераторот со плакнење иста цена како порано, само овие ги поскапиле ццц
Белиот Елсев на Лореал - и регенераторот и шампонот . Фантастично мирисаат и добро ја одржуваат косата . Од сите експерименти ми успеа само тој , такашто ви го препорачувам на сите што имате нескротливи и оштетени коси .Нема да зажалите
Порано го коритев овој од орзен а сега елсеве и двата се одлични исто и регенераторите .Овој од орзен имаше една мана кога си ја допираш косата не ти изгледа како добра ,како сува е нешто а на изглед е преубава дава одличе сјај,а од другиов шампон сум презадоволна си го користам и регенераторот...