1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шампон и регенератор

Дискусија во 'Коса' започната од A.srcuska, 7 април 2010.

1. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673

овие Сајос шампони се водат како професионални а со пристапна цена и така една моја братучетка го купи оној за волумен и беше презадоволна, а јас пак го купив спрејот Шајн буст што не се измива и не беше лош но подобар ми е глис. Како и да е наводно шампоните им биле одлични, од оваа фирма има дури и фарби ама кај нас ги нема.

На Peppermint му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.783
    Допаѓања:
    100.177
    Ги има,испробано... една недела како сум фарбана со SYOSS и задоволна сум :)

3. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Jас не можам само еден ист шампон да користам,како ми се здосадува :^)
    A најлошите шампони спред мене се
    Palmolive
    Head and shoulders
    Wash n go
    :swear:
    Mоментално имам од body shop-banana
    Cите производи им се одлични,секако и шампониве :inlove:

и Rainforest shine-body shop
    Aко наидете на нив,без размислување купувајте-одлични се :inlove: :wasntme:

4. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    Fructis мислам дека го немам користено, Wash&Go НИКАКО полош шампон едноставно нема! Schauma се ок, ама јас би земала Gliss, овие два не сум ги користела, само жолтиот и убав беше :)

На Rozich му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Lady01

Lady01 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    8
    За шампоните незнам ама фарбите им се супер ги има и кај нас. Вчера си купив баш и мн мека ми е косата и ми светии а да се водат како професионални ее сега да видиме колку време ке стои бојата вака убава :) Иначе беа околу 250 денари во тинекс :D

6. Lady01

Lady01 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    8
    И јас сум за Глисс најубави се фруктус не беше нешто посебен за wash&go i јас сум слушала само неубави искуства а глис се прекрасни само што јас го имам шеа кашмир како кремово шише прекрасен ееее :)

7. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    шампоните и регенераторите на НИВЕА се одлични! :)

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    користам шампон во комбинација со маска а регенератор не многу ми ја мрси косата и мн.ми е каплеткува спас само маската ми е

9. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046

Прикачени фајлови:

• 0611111902-01.JPG
      0611111902-01.JPG
      Големина на фајлот:
      218,2 KB
      Прегледи:
      306
  10. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    прв пат ги гледам овие производи искрено каде можат да се најдат ? :$

11. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    Девојки дали ја имате пробано новата колекција од глис ( барем мислам дека е нова зашто денес првпат ја видов..) со црна амбалажа? Имаше шампон, регенератор и спреј и пишуваше дека се наменети за многу оштетена и сува коса бидејќи содржи 3 пати поголема концентрација на кератин отколку во досегашните производи. Ми се видоа интересни, баш се замислив, сакам да ги купам, и плус бојата ме заинтригира дека црна :D

12. LadyDaget

LadyDaget Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    23
    па феминки сакам да ве прашам ако има и некој друг ваков проблем како моојот па нека кажи што користи за косата ...вака имам средно долга коса и многу густа ама некако ми почнаа да ми пукаат многу врвовите па незнам веќе кој шампон и регенератор да го користам корстам обично од нивеа и силиконски капки од авон ама сакам да ги сменам шампонот и регенераторот паа да ги заменам со L'oreal elseve или некој ваш предлог
    тенкју :* :)

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Bо грција знам дека има body shop,ама не знам во кој град,можеби во Cолун :?:
    Aко те носи патот на таму,можеби ке ги начекаш

14. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.905
    Допаѓања:
    81.174
    Џенцки, ајде да слушнам пофалби и поплаки за шампонот на Гарниер - Blonde Care.
    Другарка моја го има и косата и е ептен сјајна откако ќе ја измие (не е плавуша).
    И не дека јас сум некоја си страшна плавуша, не сум фарбана ама косата ми има природна темно руса нијанса. И друга друшка го употреби истиот шампон, типката има кафеава коса и и' сјаеше прекрасно, просто се запрепастив од убави коси, па сакам да ги слушнам цените доколку ги знаете и вашите лични искуства со дотичниов шампон.
    би требало шампонот да биде четвртиот по ред, пошо овој првиот highlights - ваљда за шатирани е :D

15. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    знам за регенераторот дека бил перфекција, доста од него се фалат и фино мириса на нешто слатко.

16. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    на чоколадо мириса :inlove: јас не можев да дочекам да си го купам мораше одма да го мириснам уште кога го видов :angel: а за регенераторот мислиш на спрејот или на обичниот регенератор со плакнење?

17. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    мислев на регенераторот за плакнење но и тој во спреј бил одличен, у блиска иднина и јас ќе ги севтосам. ;)

18. agirl17

agirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    165
    еве најдов слика од колекцијата ќе го купам спрејот во најскоро време, шампоните од глис не ми одговараат само спрејчето си го користам, досега омилено ми е жолтото, ама можеби овај ќе биди уште подобар :D а инаку гледам ги качиле цените на спрејчињата од глис порано беа 150-160 денари, а сега 220-230 :^) а шампонот и регенераторот со плакнење иста цена како порано, само овие ги поскапиле ццц |(

Прикачени фајлови:

19. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Белиот Елсев на Лореал - и регенераторот и шампонот . Фантастично мирисаат и добро ја одржуваат косата . Од сите експерименти ми успеа само тој , такашто ви го препорачувам на сите што имате нескротливи и оштетени коси .Нема да зажалите :)

20. LoVeR

LoVeR Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    886
    Допаѓања:
    1.046
    Порано го коритев овој од орзен а сега елсеве и двата се одлични исто и регенераторите .Овој од орзен имаше една мана кога си ја допираш косата не ти изгледа како добра ,како сува е нешто а на изглед е преубава дава одличе сјај,а од другиов шампон сум презадоволна си го користам и регенераторот...

Прикачени фајлови:

• 0611111902-00.JPG
      0611111902-00.JPG
      Големина на фајлот:
      203,6 KB
      Прегледи:
      133
    • HCa20_1.jpg
      HCa20_1.jpg
      Големина на фајлот:
      51,5 KB
      Прегледи: