може ло некој да ми препорача некој од овие шампони за тенка коса која без волумен и коса која брзо се масти?
Јас ја земав кремата затоа што никогаш не сум видела добра антифриз крема без силикони, а очајно ми треба антифриз крема (виткава коса, јбг). Најдоброто нешто што сум го користела до сега е, дефинитивно. Да, има нафтени деривати, ама не може се да биде совршено, нели
Гарниер Фруктис имаа еден шампон за фарбана коса, мислам дека беше црвен и има ознака колор резист. Можеш да пробаш, фина колекција е оваа.
Дали сте сретнале природни, органски шампони и регенератори без силикони и други штетни состојки, но во маркети или продавници? Нема dm во градот кај што живеам.
Новиот шампон од Гарние со алое вера го има во сите маркети. И шампонот и регенераторот се без штетни состојки. Слика ставив на претходната страница.
Презадоволна од Dove шампонот!! Во кипер маркетите го купувам прееубаво мирисаат и косата ми е многу помека
Preporacaj te mi dobar sampon za kosa od kokos 2 vo 1 i sampon od cicak (samo da ne e toj od afrodita)?