Дааа хахахха Релевантен извор што рекламира се што ќе и понудат Ама да ти кажам право, не знам дали поради шампониве или до што и да е, косата ептен и е оправена
Да, стварно, не изгледа мрсно туку свежо и убаво и има волумен. Јас имам тенка коса која многу брзо се мрси и мислам дека ако и е од шампонот, би бил совршен за мене. Затоа и јас се мислам долго време ама нема некој освен неа да ми каже искуство. Ако го земеш, пиши .
Со овој шампон немам искуство, но имам користено два вида шампони ( за нормална коса и со кератински третман) од линијата Balea profesisonal и задоволна сум.
На HEMANI од лимон и нане. Го контролира лачењето на себумот, косата помалку се мрси, има волумен неколку дена.
Може ли некој да ми препорача шампон и регенератор за нормална коса? 90% од шампоните се за сува и оштетена коса, а мојата не е ниту сува ниту оштетена. Имам прилично долга, нормална, јака коса.
најнормален шампон за најнормална коса е оној кој е правен од природни состојки. Земај си на алверде и мирна нека ти е главата. Агресивните шампони кои се за третирана коса дополнително ја оштетуваат
Шампонот само е 2000 ден. 250ml, овој https://www.kerastase.gr/proionta-malliwn/resistance-gia-talaipwrhmena-mallia