Јас го користев и ми беше еден од поубавите што сум ги користила , исто мислев дека е евтин и ќе ми ја плетка косата ... но обратно ептен убав , косата не се мрси брзо и дава многу сјај инаку никогаш до сега без маска неможев да ја разрешам косата а со овој шампон ептен ми беше лесно и без маска .. сепак пробај секоја коса е различна
Мене ми беше малку тежок, ми ја правеше косата тешка и побргу ми се замастуваше на нетипични места (никогаш не сум имала сплескана коса без волумен кај корените, на пример). Можеби за сува коса би бил подобар, јас имам нормална коса со повремено суви врвови.
Zdravo devojki, go koristam samponot od ilirija od kopriva veke edna godina mi bese dobar no vo posledno vreme kosata mi ja pravi suva i lici kako iskubana a ne mi e ostena. Da napomenam regenerator ni maska ne koristev vo ovaj period preporacajte mi nekoj da ne ja susi. Vi blagodaram
Дечки девојки имам многу оштра коса и никако неможам да ја средам ако не е водена па некој совет шампон да ми препорачате
Може да ми препорачате некој шампон со добар состав?да ја прави косата мека и да не е многу агресивен ,да не дава волумен затоа што имам густа коса
Кој шампон го има кај нас за виткана коса ? Само да не е Балеа, кремата од истата линија не одговара за мојата коса. Некој предлог за шампон што го има во аптеки, маркети ...
Јас овие ги користам, убави локни ми прават. Шампон и балсам од ДМ ги зимам. http://yves-rocher.mk/katalog/5/неганакоса/60/видовинега/61/шампони/ И Yvest имаат добри шампони, продавницата им се наоѓа во City Mall. Ги имам пробано, помалку бушава ми е косата и помека.
Побарај шампот без сулфат, мислам дека има во COSMO. Има убави и природни шампони и во Lush само се малку поскапи. И никако сушење коса со фен, исто имам густа коса и кога користам фен сум ко бувче.
Јас го користев есента и воопшто не ми помогна против опаѓањето.Има други многу поефикасни шампони од коприва, тој на Илирија на пример, од овој не сум задоволна.Плус има многу благ, тежок и загушлив мирис. Од друга страна пак, од црвениот тој што е за побрзо растење на Биоблас сум многу задоволна, навистина има ефект.
Конкретно овој го немам користено, но имам користено еден друг шампон против опаѓање на косата од Биобласт. И воопшто не сум задоволна, косата ми ја правеше никаква. Што е најстрашно, уште повеќе почна да ми паѓа косата и имав страшни иритации во скалпот. Мојата препорака е огоромно НЕ ! И како за П.С - ништо органско нема во шампонов, преполн е со хемии.
Првиот со манго што е го имам користено и сега пак го земав. За тие пари и предобар е. Мене за сува коса ми е супер и убаво мириса.
Zdravo srcki nova sum na forumov Milo mi e sto sum tuka I sakam da ve druzam♥️ Koga sme kaj samponi da mi preporacate nekoj za suva I ostetena kosa