Јас користев од истиот бренд но за масна коса и воопшто не сум задоволна, буквално утредента косата ми беше уште полоша а за регенераторот исто како да не сум ставила ништо на косата.
И јас го имам користено , но имам негативно искуство . Косата ми беше многу масна од него , без волумен , на опаѓањето не влијае никако ...
Не чини, многу ја сплескува косата и многу брзо ми ја мрсеше.. исто искуство имав и со тој од мед од оваа линија на Гарниер.
Go kupiv i toj so med prvo toj pocnav da go koristam,sovrshen shampon iako imam mrsna kosa voopsto ne mi ja mrsi,go koristam zaedno so maskata od istata linija i plus go kupiv regeneratorot denes se isprobav zaedno i kosata mi e svilena
Девојки кој шампон би ми го препорачале во комбинација со маскава? Одлична е, досега можеби и најдобра што сум користела
Долго време читав позитивни мислења за овој шампон но некако не сакав да го купам поради цената . Пробав многу шампони во последно време но решив да го купам овој шампон бидејки сакам да ми порасне побрзо косата , јас го купив тој со коприва и можам да кажам дека е одличен ! Кога ја мијам косата ја осеќам некако исчистена , до 4 дена не ми се масти и имам волумен . Проблем е малку што не се чешла добро косата по миењето но и тоа го решив со овааа ПРЕКРАСНА маска од која имам само пофални зборови . За растот дали ќе ми помогне незнам бидејки уште првото шише го потрошив но уште долго ќе се дружам со оваа комбинација !
Ома Гертруд шампоните од каде ги купувате? Во Космо видов но немаат од шампоните, барав и во еден помал Тинекс но и таму немаше. Ако некој скоро купил ве молам пишете од каде. Благодарам!
Видов во Веро денес, немаше, ама ќе видам и во Веро Тафталиџе, ако имаат таму би имало сигурно. Фала ви
Ja go koristam toj za kasna so regeneratorot veke 1 godina, ne bi go menjala za nisto... Ne mi se mrsi, ja rascesluvam super bez problem ko porano, a i raste ko luda za drugite Neznam... Moze do vlaknoto na kosata ima razlika
Бидејќи веројатно во моментов шампоните на Ома Гертруде ги нема никаде, ве молам за мислење околу следниве шампони: 1. Konopka’s шампонот против опаѓање 2. Urtekram шампонот со мача 3. Yves Rocher шампоните за волумен или мицеларниот Знам дека од првите два сте многу задоволни, ме интересира само дали првиот брзо ја масти косата? Инаку имам тенко и право влакно што лесно се кубе но косата не ми е ретка туку со нормална густина. Благодарам