Не, воопшто. Издржува до 5 дена без проблем кај мене. Еден од ретките со кој можам три-четири дена да ја носам косата пуштена. Ама, јас имам сува коса и средно-дебело влакно.
Ибришано ми е на амбалажата кај што пишува состав, види на нет подобро што содржат. Да, го има, го порачав online. 850 ден е шампонот, 300мл А маската мислам 1000 ден
Ги користам шампоните на Тресеме, не е скап (секогаш ги купувам на акција шампон и регенератор 700мл за 5,50 евра) а од ниеден друг шампон мојава коса не реагирала вака. Не се мрси, воочливо по сјајна е.. дури иако од омбрево ми се рони косата на врвовите од кога сменив се кршењето се намали.Уште да ги донесат во Мк и пресреќна ќе сум.
Дали некој знае каде може да се најде во Куманово Syoss шампонот против првут но исклучиво за масна коса, не оној класик што е. Фала однапред
Шампонот: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Polyglyceryl-10 Oleate, Cocos Nucifera Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Coffea Arabica Seed Extract*, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Limonene Регенераторот: Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil, Cocos Nucifera Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Coffea Arabica Seed Extract*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene. Маската: Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Cocos Nucifera Oil, Glycerin, Cocos Nucifera Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Coffea Arabica Seed Extract*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene.
ja pravi meka kosata do stepen na zapletkuvanje ako imate redka kosa ne bi rekla deka e primeren za vas
Женски го пробав шампонов со регенераторот и можам да кажам дека се преубави. Косата е многу мека, сјајна. Кој има сува оштетена коса го препорачувам.
Баш сакав да ти одговорам на претходното прашање, ама гледам дека си пробала. Потврдувам и јас за шампонот, регенераторот не сум го купила. Го пробав и тој од лаванда, исто прекрасен, сега го користам. Може за нијанса ми е и подобар од овој со бобинки. Како и да е Уртекрам се супер. Читав рецензии и по странски форуми, супер се шампоните.
Да, досега најдобри од сите, а имам доста менувано од Нивеа, Глис порано кога не обрнував внимание и не знаев за силикони и парабени толку, па се до Балеа и Алверде последни. Имам сува, густа и долга коса и овие ми се најпогодени. Пробај го наредно со лаванда, сега имаат Белина и 20% попуст за онлајн нарачки. Јас го зедов со кафеав шеќер, нареден за тест ми е тој.
Баш ќе го пробам. И јас сега кога го порачав беше со попуст. Претходно се сум користела професионални шампони и сум давала еден тон пари а сеа за нецели 800 ден топ комбинација. Јас земав со регенератор така беше пакетчето а можам да замислам маската каква е.
Јас откако ги открив Уртекрам пред неколку години, немам сменето бренд за шампони! Дефинитивно најдобрата марка што некогаш сум ја пробала за нега на коса. Мене инаку Green Matcha линијата ми е „светиот грал”.
Девојчиња може ли предлог за некој полесен регенератор, кој нема дополнително да ја сплескува или домрсува косата?