1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шампон и регенератор

Дискусија во 'Коса' започната од A.srcuska, 7 април 2010.

1. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    Девојки, од ова поубаво нешто нема ;) А како мириса :inlove: :x [​IMG]

На najubava2010, Hipica, Phyramide и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. fierce

fierce Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    180
    Се согласувам :) Одамна не ми била поубава косата :inlove:
    Само ме нервира шишето, често знае да ми истече повеќе кога ставам |(

3. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Јас шампон од шварцоф користам :D

4. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    8.488
    која цена е шампонов? и го има низ сите маркети? баш сакам да го пробам

5. Lady01

Lady01 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 септември 2010
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    8
    I jas sum za ovoj..Samo koga ke mi se prezasiti go menuvam za gliss kasmir pa povtorno ovaj :)

Rozich a dali imas prava ili vitkana kosa? Smponov i mene mi e super no neznam za regeneratorov ne sakam da mi gi unisti moite lokni :)

6. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.643
    Допаѓања:
    6.470

Јас користам ваков сличен шампон, само што на мојот не пишува damage therapy, туку repair therapy. И можам да кажам дека ми се допаѓа, не е дека прави чуда ама што знам ми ја прави косата мека, убава и миризлива. :inlove: Порано го користев шампонот Elseve од L'oreal и имаше сличен ефект, ама мислам дека овој е за некоја нијанса подобар и поубав. :)

На Black.Beauty му/ѝ се допаѓа ова.
  7. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    Пробајте ги и шампоните и регенераторите на syoss , јас поубаво нешто до сега не сум користела ... :inlove:

На rajna-vojvoda му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Моментално имам шампон и регенератор од Субрина, но не ми се допаѓа воопшто :)

9. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    Мене искрено после2,3 миења од брезовиот цела кожа на главата ми се исфрла и ме чешаше ненормално многу!и косата ми ја правеше крута,а баш го пробав зашто мн.девојки го пофалија на форумов,никогаш повеќе!

10. Chocoholic.girl

Chocoholic.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    39
    Јас сум презадоволна од регенераторот на Garnier - Fructis слично изгледа ко овој на сликата само е со екстракт од авокадо и витамини. Ми ја прави косата мека и лесна за расчешлување, инаку имам густа виткана коса па често ми се заплеткува и морам да користам регенератор. [​IMG]
    Инаку го користам шампон од Loreal Elseve и добар е, али сакам да го пробам тој од Dovе, дека многу ми се свиѓаат сапуните и кремите. Си купив сега сапун и млеко за тело со екстракт од краставица и преубаво мирисаат. Па може и шампонот ќе го пробам :)

11. QueenB

QueenB Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    49
    Пред извесно време почнав да ги користам шампонот и регенераторот на Гарниер премногу сум задоволна за она што го направија за мојата коса, косата полесно ми се расчешлува,помалку ми се мрси и најважното за мене полесно можам да си ја средам.Зборувам за гарниер новите шампони ги има во тинекс :)

12. LuisRoyo

LuisRoyo Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    12
    Шампон,како најдобар до сега (над десетици шампони испробани) ми се покажа Wash&Gо поради проблемите со масната коса..за регенератор, бидејќи ко був ми е косата после миење и ко неисчешлана, користам L’oreal ..

13. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Ете се вратив јас и одма на мојата омилена тема си пишувам :D

Мојата коса е брановита,така нешто.Кога е подолга е поправа а кога е пократка ми се прават локни..Шампонот е убав,веќе кажав а,регенераторот го немам пробано :worried:

А,брезовиот и мене ич не ми одговара,косата ми е како слама после миење со него.Сесилија има напишано дека има убав мирис,мене мирисот не ми се свиѓа :worried:
    Јас на одмор се миев со Глис Шеа Кашмир и шаума регенератор Суперфрут нутришн а 3 пати ставив и маска Глис тотал рипеир.И вака косата беше убава...Мека,сјана,ама како ми се испукани врвовите :worried: Ужас,следнава недела секако закажувам на фризер. :worried: ..
    А,кај братучедка ми се измив со Сајос -Шајн Буст и преубав е,многу сум задоволна од него,единствено мирисот не е нешто посебно.
    Инаку во Грција мислев да си земам шампон Хебал Есенс или СанСилк ама се на грчки и неможев ништо да разберам - ништо од купувањето...
    Сега следен што ќе го купувам кога ќе го дотрошам Глисот,ќе биде Дав,па ќе видиме како ќе се покаже :)

14. anngelique

anngelique Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    2.663
    Допаѓања:
    6.424
    косата ми е проблематична и доста оштетена од фарбање и до сега за регенерација најмногу ми помогнал шампонот и регенераторот од глисс, и спрејот што е еден жолт исто од глис за испукани врвови. У последно време го користам и гарниер и шаума и добри се :)

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.127
    Допаѓања:
    156.067
    Како сте задоволни од новите шампони syos?!Која им е цената и каде може да се најдат?!

Ова гарниево шо прашував ништо...ми ја исуши косата многу и ми направи перут што никогаш,ама никогаш,никогаш,никогаш во животот не сум имала,ниту сум имала потенцијал од било која природа.Сега не се познава,ама онака ако чешнам,одма...дури и сзички ми одат од што ми е мука!Мајка ми цел живот ми викаше,имаш главче ко на пиленце (убава таа на мајка! :D )сеа сум...ко краставо жапче,па и бушаво!

16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    258.409
    Фини се сајос (или како и да се читаат) јас користев шампон против перут и сум задоволна а сега се префрлив на тој за фарбана и сува коса и овој е ми се чини уште подобар. Регенераторите не сум ги испробала уште си се лажам дека маските се подобро решение од регенератори, ај ќе чекам некое ваше искуство од нив па да решам да ги пробам.
    Инаку ги има во Тинекс во Тедико не се нешто тешки за наоѓање!

17. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    После Revlon Professionel се префрлив на Dove Intensive Repair и сум задоволна. Користам шампон и маска и можам да кажам дека за помалку пари имам ист резултат како со Revlon.

Прикачени фајлови:

• dove.jpg
      dove.jpg
      Големина на фајлот:
      29,6 KB
      Прегледи:
      173
  18. Viiiiip

Viiiiip Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    837
    Допаѓања:
    400
    Иако не ми е фарбана косата, го користам Гарниер од Брусница, мн убава ми ја прави и шампонот и регенераторот, мх, мераци :D

Прикачени фајлови:

• 42083.jpg
      42083.jpg
      Големина на фајлот:
      35,8 KB
      Прегледи:
      169
  19. blonde.92

blonde.92 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    34
    Pantene од секогаш сум го коритела никогаш не би менала. и од нивеа се добри али преферирам еден шампон и регенератор да користам не сакам да менувам :)

20. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
    шампон : многу убаво мириса :)