Се согласувам Одамна не ми била поубава косата Само ме нервира шишето, често знае да ми истече повеќе кога ставам
I jas sum za ovoj..Samo koga ke mi se prezasiti go menuvam za gliss kasmir pa povtorno ovaj Rozich a dali imas prava ili vitkana kosa? Smponov i mene mi e super no neznam za regeneratorov ne sakam da mi gi unisti moite lokni
Јас користам ваков сличен шампон, само што на мојот не пишува damage therapy, туку repair therapy. И можам да кажам дека ми се допаѓа, не е дека прави чуда ама што знам ми ја прави косата мека, убава и миризлива. Порано го користев шампонот Elseve од L'oreal и имаше сличен ефект, ама мислам дека овој е за некоја нијанса подобар и поубав.
Мене искрено после2,3 миења од брезовиот цела кожа на главата ми се исфрла и ме чешаше ненормално многу!и косата ми ја правеше крута,а баш го пробав зашто мн.девојки го пофалија на форумов,никогаш повеќе!
Јас сум презадоволна од регенераторот на Garnier - Fructis слично изгледа ко овој на сликата само е со екстракт од авокадо и витамини. Ми ја прави косата мека и лесна за расчешлување, инаку имам густа виткана коса па често ми се заплеткува и морам да користам регенератор. Инаку го користам шампон од Loreal Elseve и добар е, али сакам да го пробам тој од Dovе, дека многу ми се свиѓаат сапуните и кремите. Си купив сега сапун и млеко за тело со екстракт од краставица и преубаво мирисаат. Па може и шампонот ќе го пробам
Пред извесно време почнав да ги користам шампонот и регенераторот на Гарниер премногу сум задоволна за она што го направија за мојата коса, косата полесно ми се расчешлува,помалку ми се мрси и најважното за мене полесно можам да си ја средам.Зборувам за гарниер новите шампони ги има во тинекс
Шампон,како најдобар до сега (над десетици шампони испробани) ми се покажа Wash&Gо поради проблемите со масната коса..за регенератор, бидејќи ко був ми е косата после миење и ко неисчешлана, користам L’oreal ..
Ете се вратив јас и одма на мојата омилена тема си пишувам Мојата коса е брановита,така нешто.Кога е подолга е поправа а кога е пократка ми се прават локни..Шампонот е убав,веќе кажав а,регенераторот го немам пробано А,брезовиот и мене ич не ми одговара,косата ми е како слама после миење со него.Сесилија има напишано дека има убав мирис,мене мирисот не ми се свиѓа Јас на одмор се миев со Глис Шеа Кашмир и шаума регенератор Суперфрут нутришн а 3 пати ставив и маска Глис тотал рипеир.И вака косата беше убава...Мека,сјана,ама како ми се испукани врвовите Ужас,следнава недела секако закажувам на фризер. .. А,кај братучедка ми се измив со Сајос -Шајн Буст и преубав е,многу сум задоволна од него,единствено мирисот не е нешто посебно. Инаку во Грција мислев да си земам шампон Хебал Есенс или СанСилк ама се на грчки и неможев ништо да разберам - ништо од купувањето... Сега следен што ќе го купувам кога ќе го дотрошам Глисот,ќе биде Дав,па ќе видиме како ќе се покаже
косата ми е проблематична и доста оштетена од фарбање и до сега за регенерација најмногу ми помогнал шампонот и регенераторот од глисс, и спрејот што е еден жолт исто од глис за испукани врвови. У последно време го користам и гарниер и шаума и добри се
Како сте задоволни од новите шампони syos?!Која им е цената и каде може да се најдат?! Ова гарниево шо прашував ништо...ми ја исуши косата многу и ми направи перут што никогаш,ама никогаш,никогаш,никогаш во животот не сум имала,ниту сум имала потенцијал од било која природа.Сега не се познава,ама онака ако чешнам,одма...дури и сзички ми одат од што ми е мука!Мајка ми цел живот ми викаше,имаш главче ко на пиленце (убава таа на мајка! )сеа сум...ко краставо жапче,па и бушаво!
Фини се сајос (или како и да се читаат) јас користев шампон против перут и сум задоволна а сега се префрлив на тој за фарбана и сува коса и овој е ми се чини уште подобар. Регенераторите не сум ги испробала уште си се лажам дека маските се подобро решение од регенератори, ај ќе чекам некое ваше искуство од нив па да решам да ги пробам. Инаку ги има во Тинекс во Тедико не се нешто тешки за наоѓање!
После Revlon Professionel се префрлив на Dove Intensive Repair и сум задоволна. Користам шампон и маска и можам да кажам дека за помалку пари имам ист резултат како со Revlon.
Иако не ми е фарбана косата, го користам Гарниер од Брусница, мн убава ми ја прави и шампонот и регенераторот, мх, мераци
Pantene од секогаш сум го коритела никогаш не би менала. и од нивеа се добри али преферирам еден шампон и регенератор да користам не сакам да менувам