Сите се исти џабе прашувате. Ви пишува личност која испробала од најевтини до најскапи. Освен ако немате проблем со првут/мрсна коса. Што наоѓам на попуст тоа купувам. Последно најдов syoss шампон и регенератор гратис, за 245 ден. Воодушевена сум од Kallos бидејќи се со пристапна цена. Баш добив на подарок некоја јапонска козметика за коса. Прескапа е, а ништо посебно. Ако ви е за омекнување или полесно расчешлување сите се добри. Веќе не гледам бренд, купивам што е на акција.
има ли некој шампон што барем еден ден да ми мириса косата убавооо ако не користам регенератор џабеее
Devojkii, kje moze da mi predlozite nekoj sampon koj e efikasen za mrsna kosa i skalp sklon kon prvut? Nemam nesto mnogu probuvano osven od head&shoulders, no ne mi odgovaraat vo posledno vreme, pa sakam da najdam nekoj sampon koj kje bide efikasen i koj kje mozam da go najdam vo sekoj market ili barem vo podobro snabdenite marketi
Loreal последно сега го имам косата ми мириса повејке денови до наредно миење. Јас ги имам користено и убави се за цената не се лоши.
Од млеко ја имам пробано. ОК е, ја омекнува косата ја прави свиленкаста, содржи мислам протеини за коса.Ама јас најмногу ја сакам онаа од кокос заради мирисот. Со денови убаво ми мириса косата.
Едно прашање, дали знаете дали го има во посебно паковање регенераторот што оди со лореал плавата фарба? Тој со мед, многу е добар ама го има заедно со фарбата а не знам дали се продава посебно.
Користев еден друг шампон од овие на Лореал (виолетовиот) и убав ми беше само на првото миење. Ме воодушеви. Потоа така фино ме пршлоса со корупки, ми ја активираше себорејата и одвај се оттарасив од првутот. А косата почна да станува тешка и тестеста, да се мрси уште наредниот ден по миењето, а тоа со години ми се немаше случено. Мислам дека и други девојки се пожалија од шампониве, можеби, односно сигурно зависи од коса до коса, но еве немам прочитано пофално зборови некаде.
Да јас, шампонот не ми се допадна ја слепува косата. Маската е супер, таа златната зборувам зошто има два типа
Здраво девојки, дали некоја ги има користено шампоните на Elidor, ги има во Турција, имам гледано многу реклами, сега ги видов кај нас во Базаро ги има, порачав па ќе ги пробам. Додека да ми стигнат сакам да слушнам мислења и овде на форумов доколку некоја ги има користено?
Предобри се, само што незнам дали се истите со тие од Турција дека јас од таму обавезно при секое одење купував
Дали некој ги има пробано шампоните на фб стално ги гледам домашни правени, во пластични шишенца, не знам точно кој ги прави ама гледам ги земаат, дали некој ги пробал, секогаш кога стигнам за нарачување во последен момент се откажам..
Дали има некој шампон кој би поможил со сув скалп, не првут само сува кожа на скалпот? И каде можам да го најдам?