Во ДМ на Алверде немаат сулфати , исто и во Белина продавницата сите шампони на Натура сиберика , Органик шоп , Конопка и др. се без сулфати.
Falaa,mnogu mi pomogna. Na Natura Siberica bas sega gi gledav na Bellina, sodrzat SODIUM COCO-SULFATE site. Dali e toa stetno,ili druga forma na sulfati e stetna? Isto i na Alverde gledam Sodium Coco-Sulfate..... i Sodium Chloride (sol) koe isto taka ne e dobro mislam... Ke pravam keratinsko ispravuvanje, pa strav mi e da ne ja pre ostetam
Важи, thanks a lot Читав по инертнет дека не смее да содржи и сол. Без сулфати ете да речеме ок се тие, ама сите содржат соли. Од iherb многу shipping ми доаѓа. Цела недела во потрага по шампон сум не ми се верува И пак сум изгубена во состојките
И јас ич не сум задоволна од конпка, ми ја сплескува и страшно ја мрси косата. И регенераторот не е ништо посебно Каде се продаваат шампоните на Лавера?
Го користам шампонот на balea professional, многу ми одговара ама тој беше првиот што го пробав од таа линија а ме интересира какви се другите. Дали имате пробано некој од другите па да ми кажете искуство? Јас го користам овој
Ме интересира искрено искуство со шампонот од лук од фармаси.Членките на фармаси го фалат ама тоа му е работа.Некоја друга искуство ако можи да сподели?
@Biodevojka Здраво, дали може да ми предложите добар шампон по состав без тие сулфати чуда од балеа или алверде? П.С. имам мрсна коса. Ти благодарам.