Веќе ти одговори Коритсаки. Од алверде може да го земеш и тој со кафеин е многу добар тој е повеќе за тенка коса ама убаво мие. Поздрав
Косата веќе некое време ја мијам само со шампонот против опаѓање од Конопка. Ама сега на последново миење приметив многу бубуљички на челото кај косата и на главата исто, дури и болат. Исто чувствувам и чешање. Што може да е?
Здраво, може ли некој да напише збор два за шампонов, бев одлучен за Urtekram Green Matcha, но овој баш денес го видов на попуст па ми е поевтина варијанта. Го користел ли некој, како е задоволен, на крај краева која е подобра варијанта? https://www.bellina.mk/p/525/volume-shampon-za-volumen-za-site-tipovi-na-kosa-500-ml?category=36
Јас користам барем еднаш неделно и досега не сум имала никаков проблем, а веќе континуирано го употребувам со години. Спас ми е за да не морам секој или секој втор ден да ја мијам косата
Женски, да не знае некој каде во мкд можам да најдам шампон и кондиционер од RENE FURTERER? Или онлине од некаде да порачам? Благодарам
Го користам веќе месец дена, убав е. Косата не се мрси како обично, а дава волумен оти не е толку сплескана како со други шампони. И мириса преубаво, на жалфија, барем мене ми е многу убав мирисот.
Препорака за регенератор? Користам дове шампон и обично дове регенератор тој во тубата ама некако скапичок ми е малку ми трае па некој добар а поевтин?