^ Само јас изгледа не сум задоволна од шампонот, јас не го ни искористив, го фрлив, кај мене беше сплескана и мрсна коса, безживотна , веројатно до мојата коса е
За ДМ мислам дека ги нема таму , но со сигурност ги има тука на страната на Белина https://www.bellina.mk/c/4/shamponi...&sort=created_at&page=1&limit=12&attr=17_1165 и во нивниот биошоп во Капиптец
Не би требало да биде сплескана, да не не го измиваш убаво? И мм го бендиса шампонот, иако тој си има негови од Натура Сиберика, ми ги краде моите
За миење триев убаво, единствено од ова што спомнувате е дека навистина како да шкрипи косата додека се мие, ама кај мене ич не се погоди, Конопка ми е далеку поубав.
Дали некој го има користено шампонов? Јас го користев 1 година и изгледа ми се засити косата од него, а и исто така почнав да ги разгледувам состојките и се извадив од памет 2 или 3 сулфата има. Пробував доста шампони, имам тенка коса ама овој за чудо супер беше. Сега сакам пак да го земам па сакам да слушнам мислење од некој друг ако го користел. Поздрав
Јас го користам црниот регенератор на Глис, оној во форма на спреј. Преубаво мириса, и задоволна сум сум од него.
Го земав жолтиот шампон и регенератор, а црниот спреј го имам веќе. Него знае ли некој тие тубите глисс како шпиц горе за што се и дали се добри?
Здраво, пред извесно време едно девојче ми го пофали шампонот Глориа го има во Србија во дм кај нас не. Дали некој го коростел? И дали знае како може да се нарача за во Македонија бидејќи јас знам самонод една страна а од таму доставата чини 30 евра. Фала ви однапред
Здраво девојки, некоја ги има користено шампониве. Еве каков е едниот. Кој се разбира или @Biodevojka да каже за составот. Фала многу