Веќе подолго време го користам на Loreal- Elseve 5+ и сум стварно задоволна засо косата ја прави мека и плус ти мирица после тоа
ако мислиш на лак за коса јас го користев оној со бамбус и е предобар, само е најскап некаде околу 200 и кусур денари, ама вреди.
Денес пробав еден шампон од Орифлејм за сува и оштетена коса. Не дека косава ми е оштетена, напротив, нормална ми е, ама па си реков најверојатно нема да штети. Не можев да најдам слика на интернет од шампонот, паковањето е правоаголно, кафеаво. Еве ја косата, целата ми е на глава, арна е
Jас сум пробала многу шампони али кога користев од бреза и коприва немав проблем со косава...А сега еднаш ваков еднаш таков шампон и почна да ми паѓа.
kupiv fitoval sampon crveno sise...mi pajgase mn kosava i go kupiv toa li e?? ima efekt aj pisete koj zne i ima probano...??...
Да не знае некој каде можам да најдам? Иначе користам од новите Шаума со алое вера па сакав да пробам во комбинација со таква маска.
Топло ви ги препорачувам производите за нега на Orzene, затоа што се на природна база и косата ја прават блескава, лелеава, одлично ја негуваат, со еден збор кажано ја прават прекрасна. Јас лично немам пробано подобри производи за нега на косата во мојов живот.
kako se koristi fitoval pisuva da postoi 3 min ok ali dali moze dva pati da nanaesuvam na kosava ili samo 1..???... pisuva za redovno miejne ali jas od dr samponi po 2 3 pati stavav a od ovoj????
Па пишав понапред,околу 500-600 денари 250 мл. Иначе,каква е таа нова Шаума,инфо молам или да тркнам одма до Супер Тинекс па да видам
Моментално користам Гарниер од Алое Вера Спојлер Еленче има ставено слика и маска од Елсев! Добри се !
jas sum ona nake-mirce ali zaboraviv pass i sega eve me novo jas.... si kupiv sampon od fitoval i stavam samo ednas na kosava a pisuva za redovna upotreba moze li 2 pati da stavam?kako pravite vie? i sakam da kupam pivski kvasec ke moze vo ovoj sampon ili ke bide mn?? ili samo fitoval i da si zemam ricisunovo maslo??...aj pisete mn mi pajga kosava