Од неодамна почнав да ги користам шампонов и регенераторов и знам дека никогаш нема да ги сменам!! Косата во живот не ми била поубава и помека.. А да не правиме муабет колку убаво мирисаат и колку трае мирисот и колку е јак, се осеќам како парфем да сум напрскала, а не дека косата ми мириса толку.
@Снегулк@23 јас ги имам пробано, ок се али не се ништо посебно, можеби на фарбана коса повеќе би одговарале, кај мене немаше некоја промена, сакав шапонот да го пробам затоа што имам сува коса али не добив никаква хидратација, цената е ептен прифатлива
Предлог шампон за мрсна и тенка коса? Некако ептен ми се презасити костата од сите шампони. Може да е и некој од Белина, може и од ДМ (цена небитна)...
Предлог за многу ретка коса и оштетена ( сега се шишав но не можам убаво да ја исчешлам …) . Може да е од дм од било која продавница. Битно ми е убаво да ја чисти косата и што помалце штетни состојки внатре .
@Justicija помага во апсорбирање и задржување на влажноста на косата, спречува расцветување на краевите, обновување на оштетената коса
Quatro сетот на Rossen. На мм почна да му расте коса и каде што немаше (мислеше дека има генетска алопеција, нема шампон, маска или серум што не ги пробал). Уште на 2 недела почна да се забележува раст на коса. Скалпот му беше со рани од еден шампон, со сетот се се исчисти. Мојата коса зацврсна и се згусти.
Јас го земам од кај фризерот (Битола), а еднаш го порачав од Еликсир, гледам ги има и на оние Hairshop.mk така нешто. Двата розеви ми беа подобри, овај жолтиот ич не ми се погоди, како никаков ефект да немам. Цената на шампионите е околу 800-1000 зависи. @koritsaki ако не грешам ти зеде нешто од Олаплекс скоро? Искрени впечатоци?