Devojki dali znaete kade mozam da najdam Orzene sampon?Mislam deka bea grcki,pred nekoja den barav po marketi nemase
Дали некој знае каде можам да ја најдам Elizavecca cer-100 collagen coating hair protein treatment маската кај нас или некаде во соседството?
Ги нема сеуште кај нас. Најблиску Лили дрогеријата во Врање. Околу 500 денари се и шампонот и регенераторот.
Дали има некој добар шампон за виткана коса ? Косата ми се витка, но е многу сува и тенка. Освен пена не и ставам ништо друго. Не знам како да ја негувам подобро. Ако може некоја curly girl да сподели некој совет
Користи од вас некоја професионален шампон? Гледам на hairshop цените се тук там исти, некоја препорака?
Од Редкен немам пробано шампон Од Лореал професионел овој го користам и ми е при крај, јас имам бланширана, сува коса и ептен ми одговара , фризерката ми го имаше препорачано и така го земав И овој го имав користено ама не ми одговараше некако Од Кене , овој го имам користено и добар ми беше
Зошто не можам никаде повеќе да ги сретнам овие производи? Сите на Гарниер ги има само оваа линија не. Дали некој во скоро време ги има видено некаде да се продаваат? Маслото сеуште го имам ама шампонот никако да го најдам. Толку ми беа погодени и убаво мирисаат и трае мирисот.