Здраво сакам да ми препорачате некој шампон добар бидејки косата ми е скоро до половина ама ако не ја испеглам лом ми е па сакам за таква коса нешто да препорачате,ја мијам со garnier botanic therapy и плус шатирана ми е и никако неможам да ја исчеслам ај предложете ми нешто❤️
И јас би сакал некој фин шампон да ми се препорача. Машко сум, но косата не ми е скроз кратка. Не ми е ниту долга, ама пак... И многу брзо ми се мрси. До сега сум задоволен од еден Ботаник терапи со ѓумбир, ама тој ми е само за зима, специфичен тежок мирис има.
Ова од Зегин е? Досега не сум го приметила. Имам користено креми од оваа марка и се супер, сигурно и шампонот е добар, ако е од Зегин наредно и јас ќе си земам.
Да од Зегин е исто и јас имам пробано креми од овој бренд и генерално се добри па заприметив дека имале и препарати за коса па си помислив можеби да пробам и од нив нешто
Некој да ми препорача шампон или скраб за длабинско чистење на скалпот? Го користам чешелот за масажа на скалп, има разлика во мрсењето на косата но би сакала некој препарат за прочистување на скалпот.
https://rossen.mk/products/scalp-rebalans-set-za-mrsna-kosa-1 Почнав да ја користам оваа линија на производи, ама од скоро и не би можела да кажам за ефект.
Devojki dali ste zadovolni od elseve violetoviot sampon za kosa?dali e dobar za kosata/ili e steten..vasi iskustva? Preporacajte mi nekoj sampon za kosa..ke ja pravam kosata plava i sakam da smenam sampon..kazete mi nekoj sto nema da mi ja susi dodatno kosata tuku ke mi bide meka(no ne da bide preterano skap)
@Naty_y Во кој смисол мислиш штетен? За состав? Јас имам плава коса и овој го имам https://www.lush.com.mk/index.php?route=product/product&product_id=1145 Еднаш го имам пробано, нов ми е, и ептен е хидратантен. Супер е за плава коса
Овие шампон и маска сте ги пробале ли? Јас маслото го земав од оваа линија, ме интересира какви се шампонот и маската
@Biodevojka Предлог за маска и шампон (за фарбана плава коса) тенко влакно, што нема да ја слепат косата , по можност од Organic shop
Здраво ме интересира ако некој има искуство со шампоните на инебриа? И на кеуне? Сега веќе ми е порасната мојата коса и е здрава, сакам убав шампон за да ја сочувам што е можно поздрава. Конкретно го гледав овој од инебриа и кеуне, ама ако некоја користела друга опција и е задоволна, пишете. Спојлер: Шампон