Одличен е. На почеток се плашев да не ми ја прави крута косата, бидејќи е за длабинско миење, но не. Ако имаш мрсна коса , ќе ти одговара. За сува коса не е
Imase eden na balea vo dm ama sega go trazam i nikade go nema, a bas se sekavam go imase ama sega nemozam da go najdam
Тоа ако веќе имаш кадрава коса па да ти помогне во одржување. Иначе ако мислиш дека од права ќе ти стане виткана се лажеш
Haha pa mozno e znam edna koleska od faks go koristese da i bila kadrava ama moze veke i e bila prirodna takva neznam, ama ete ti vikas nemoze od prava bas prava da stane kadrava, mene deka ne mi e bas prava ama ne mi e ni vitkana po meka mi e zatoa mislev moze ke stane kadrava deka ne mi e bas prava
После неколку пробани шампони од кој никој не ми се погоди,почнав да го користам шампонот на HIPP наменет за бебиња,и сум презадоволна,регенератор ставам многу малку на Оrganic shop од арган и индиско грозје .
Devojki Po preporaka na Magnolija Glamur sakam da go zemam-Pantenol.Za kosa ke go koristam.Dali ima nekoj iskustvo-bez razlika pozitivno ili negativno?
Ми треба предлог за некој clarifying шампон? Немам никогаш користено а сакам да почнам одвреме навреме со оглед на тоа што користам масло за скалп 3 пати неделно и сите останати продукти за коса. Дали шампонот со лук на афродита се смета за таков?
Да не претераш само. Многу го суши скалпот, и предизвикува чешање, можеби и лупење. Ако ставаш во шампон, мала количина стави, не цело пакување.
Сакам да преминам на поприроден шампон, на пример алверде ете што ќе биде без силикони со цел поздрав скалп. Е сега ако го сменам шампонот а користам регенератор со силикон ќе има нешто корист тоа што користам природен шампон за скалп а регенератор со силикони? Секако регенераторот го ставам само по должина на коса.. @Biodevojka би те замолила за мислење Исто користам и масло само по должина на коса и тоа е со силикон секако.. Не знам ама се си мислам не можам без нив за косата по должината да ја одржувам барем да не е сува.