На штандот на LUSH ми рекоа дека се препорачувало да се користи еднаш неделно, ама јас и не осеќам потреба да го користам толку често. Еднаш на две недели, некогаш и на три, како осетам потреба според тоа дали сум користела многу сув шампон, лак за коса и слично.
го најдов во Веро ама треба да го има во сите поголеми маркети, и од ДМ го имам земано, можеби моментално не е на залиха
Задоволна сум од тој против првут и тој за фарбана коса. Добра замена ми се кога сакам да ја одморам косата од потешките шампони.
Бев до dm прееска и баш гледам на интернет многу го фалат шампонот на Афродита со рицинусово масло, за побрз раст на коса, го има некој користено? Не знам дали да земам таков или на балеа, да не мешам многу шампони дека не чини за скалпот
На инстаграм и тик ток, во оние што се што покажуваа флизури и кој производи би ги препорачале, кои не
Реконазол колку пати го користите неделно? Јас два пати ставам ама не знам дали е правилно. И да ми кажете некој убав регенератор, косава ми е ко метла од фарби.