Preporaka za sampon za kratka kosa koja skoro sekoj vtor den e mrsna....do sega koristev Recept ama nekako ne mi odgovara
Дали прави доволно пена, и надолу косата каква е, да не ја пресушува? Јас еднаш земав тврд шампон не знам која марка беше косата ми беше ужас како немиена, се мислам дали да дадам пак шанса.
Јас лично сум немала проблеми, а пена прави и тоа одлична, не мора ни премногу да триеш. Може зависи од шампонот, ќе треба да пробаш.
Дали некаде има Orzene шампони кај нас? Знам дека порано имаше ама сега немам видено, купив од Грција пред некое време многу добар ми беше
Ги нема кај нас, мислам дека одамна ги повлекоа. Во Грција најдов и си купив и јас, баш ми се убави шампониве и штета што ги нема... Ако некоја ги приметила некаде кај нас нека каже.
Голема препорака од мене за овој шампон. Од скоро почнав да го користам бидејќи сакав да пробам некој од природните шампони на Алверде и задоволна сум.
Извини што се нафрлувам, за сува и оштетена коса е. Добар шампон, само да знаеш дека мора да се користи со регенератор или маска. Инаку ја суши ептен косата и тешко се расчешлува
Од овој шампон многу се задоволни, само јас не сум. Кај мене косата беше тестеста како немиена. Исто и маската од авокадо. Штета состојките се супер. Се мислам уште еднаш да го купам можеби ќе ми одговара сега .
Дали ти се направи некогш перут од тој шампон? Јас го користев плавиот, па златниот…многу брзо минсе појави перут и тоа само на лева страна од главата,не знам како е можно…. А косата секогаш свежа,многу убаво опиша. Сега не знам како да се исчистам
И јас ги користев често пред неколку години, незнам зш ги снема...се шо е добро го снемва Од каде го зеде во Грција?
Од едно мало маркетче во Пефки, не знам како се викаше ама имаше доста избор на Orzene шампони и некои маски за коса.
Orzene ima i vo Lidl i vo masutis i site lokalni mali prodavnicki. Jas so godini go kupuvam od gr koga idam na odmor si pravam zaliha.