Јас го користам веќе пола година VICHY Dercos и сум презадоволна ми ја напрсви косата поубава воошто не паѓа и побрзо расте.
Еден апдејт за производиве врв се за плава коса. Особено бланширана како мојата. Шампонот го имам вп нормално пакување, додека од регенераторот ми дадоа 15мл тестер и беше доволно за мојава коса да го пробам 3-4 пати. Регенераторот е нешто измеѓу балзам и маска. Ниту густо ниту течно , супер за тенка коса. Шампонот не ја суши косата ама бидејќи бланширана коса си бара посебна нега секако потребен е и регенератор. Регенераторот го купувам обавезно.
Zdravo devojki. Da mi preporacate maska ili nesto za kosava bidekji mnogu brzo mi susi vlaknoto i raspukuva ama na korenot pak brzo se mrsi
Пантен мила, најдобро ми се има покажано, плус мојава е многу оштетена, маската е и повеќе од одлична. Долго трае, ставаш од пола коса надолу за да не го фаќа коренот, затоа ти се мрси брзо. Пробај ја, има слика од истата малку погоре
Женски да ми препорачате регенератор или нешто што може да користам после капење пред да ја исушам косата за frizz? Од кај коренот до средина е цела разлетана и наелектризирана, како був сум.. права коса имам, благо брановидна
Веќе 2,3 недели го користам шампонот од Гарниер со рицинусово масло и сум прилично задоволна. Не верував дека ќе има некој еффект, не знам зошто бев скептик ама после 2 месеци миење со Ц витамин во шампонот ја направив посува косата, веќе после второто миење имаше разлика.