Маската на Натура Сиберика ја користам, таа ми е најдобра досега а шампон користам од Конопка за волумен, не ми е нај нај ама од сите овој некако најмногу ми одговара. Сите што ми беа со намена за виткана коса ми беа најкрш шампони и веќе не земам такви.
Го користам моментално и задоволна сум, сега прв пат го земав. До сега не сум обрнала внимание на маркава, искрено. Само маана ми е што е многу мало пакувањето, а имам долга коса и брзо го трошам. @koritsaki Мислам дека тебе те читав за шампониве на Алверде, да не знаеш дали има поголемо шише, а да не сум приметила? Извини ако сум те помешала со некој.
Имам тенка коса фарбана која многу лесно се заплеткува. Користев од авон серум со арганово но ми се потроши. Додека да нарачам и да стигне предложете некој регенератор што може да се земе од локалните маркети.
Јас па презадоволна сум од скалп клиникс, но сега ги нема никаде. Ни во Македонија, нит во Словенија. Не знам што ги снема толку брзо. Ако некој знае каде можам да ги најдам нека ме извести, поготово лилјаковиот против паѓање и тој против првут.
имам една маска од авон. Уствари не сакам да трупам само маски различни видови кога само 2 пати неделно користам маска. Но би пробала кога ќе ја потрошам оваа.
Препорака за шампон за тенка коса која што брзо се масти? Моментално го користам kerastase genesis ама не сум нешто многу задоволна
Devojki aj pomos nekoj priroden sampon bilo kakov..imam tanka kosa mnogu mi ja slepuvaat nekoi samponi ili prvut mi sozdavaat.edinstveno olival prirodniot pisuvase deka bi mi odgovaral i od insight za volumen no nemozam da gi najdam vo prilep i bitola a za poracuvajne preku internet se skapi..Ve molam predlog nekoj kosata mi e prirodna ne tretirana imam 20 god nemozam nikako da si pogodam sampon Dali ste zadovolni od garnier hair fructis od lubenica balsamot za kosa
Бреза литарски. И супер ми е, но искрено маската е многу побитна или регенератор да си погодиш соодветен за твојот тип на коса. Да не ставаш маска или регенератор на корените па тоа да ти ја слепува?