Iskustva so alverde samponite dali se dobri? Dali ja mijat dobro kosata? Bidejki od balea samponite bez sulfati ne mi ja mijaat dobro kosata Dali od hipp samponot ili babylove bebeskiot ste zadovolni za kosa?
Posle tolku smeneti shamponi poradi sitni bruncinja i prvut, konecno go najdov resenieto. Shamponceto e mn efikasno i go resava problemot a cenata mu e pristapna
Шампонот и регенераторот некој да не го проба? Нови се производиве, па реков да пробам. Го земав шампонот и овој спреј за коса, ваљда делува ко сув шампон ама пишува дека секојдневно може да се користи.
Спрејот за коса го купив , пак паднав на маркетинг но искрено ужас Ништо не прави , ниту држи подигнато и волумен како што му прават реклама , сто пати подобро е да се вложи во еден убав квалитетен сув шампон
Ооо Знам така е, јас си ги користев Batiste и Eimi dry me на Wella што се супер, ама ете паднав на маркетинг Тоа е, се надевам мене да ми се погоди. Баш ќе пишам мислење.
Јас го користам розевиот и задоволна сум. Обично шампоните без сулфати не пенат добро, но овој е ок. Дава сјај и ја прави косата помека
Дали некој го користел Плекс третманот на СЕНЕР? Постојано го гледам на инста, па некој да каже каков е ?