Од Авон имам користено само за сува коса и оштетени врвови, и шампон и регенератор и маска за коса. Од сите сум презадоволна,веднаш ја прават косата многу мека и мазна.
Од авон не знам, немам користено ниту пак знам некој што користел за да ти кажам , ама ќе ти кажам кој шампон мене ми помогна против првут и тоа само со првото (и единствено) користење. Не можев да поверувам кога ги видов резултатите . Моментално не го користам само затоа што не ми одговара на сувата коса ама за против првут ептен го бива. Најинтересно е што има смешно ниска цена, го има само во кам. Во вакво паковање е само има сина, тиркизна боја
Поубав балсам од оној на Лореал што иде со фарбата во кутивчето не сум пробала досега. Прекрасна ја прави косата, нежна и мека, неразлетана а што е најважно косата преубаво мириса. Добив комплименти од еден дечко дека косата преубаво ми мириса па и почна да ми пее.. Мирисаш на пролет Сакав да си прашам дали ги има овие балсами на Лореал во поголемо пакување да си ги купам онака посебно, не можам фарба да купувам само заради балсамот а преубав е. Моментлано го имам не можам слика да најдам, со фарбата Loreal Еxcellence идеше како балсам гратис, ама мора пак да го имам при крај ми е а не планирам да се разделам од него
Го купив овој шампон на Глис и ич не сум задоволна, косата ми ја прави многу чудна, незнам како да објаснам каква
малце каснам со одговорот јас го пробав шампонот розевиот за сјајна коса и беше супер првите две недели а после косата ми беше од него спласната а ја зедов и маската за коса со жолто капаче и многу ме бендисва. кога бев на одмор грција од морето косата ми се правеше сува и безживотна и само оваа маска ме спаси многу ме бендисва и уште си ја користам. оваа е маската
м2м2м2 - и јас лани користев од Глис и воопшто не сум задоволна, не ни стигнав до пола, го оставив, не сакав да си уништувам косата... Од лореал сум најзадоволна!
Ја користи ли некој колекцијата за сува коса на Eugene Perma? Каде можат да се купат ви Скопје и по која цена?
Jас од неодамна го користам шампонот на Гарниер од авокадо и шеа путер и супер е, а регенератор имав сега ми се потроши од Глис за кафена коса, гледам веке го нема по маркетиве, а одличен беше.
Ма нема шанси , баш пред некој ден бев во обиколка на маркетиве, не видов нешто слично, а да го донесат за жал малку ќе сонуваш .
Имам пробано многу видови на регенератор за коса но до сега најубава ми ја прави косата на Schauma но овој вид: Подобар ми е и од тие на Gliss
Имам испробано многу, а сега моментално користам Wash and go шампон и регенератор од коприва Па, задоволна сум, би ви го препорачала
Баш вчера си купив нов шампон и маска за коса Diplona - Nutrition , уште не сум го пробала , вие имате ли искуство со шампониве , сте ги пробале ли ? - Слушнав дека се одлични и дека биле препорачани од врвни стилисти за коса
Регенератор Genera дефинитивно! Косата после тоа ми е како нова! Шампони..различни користам.Моментално и највеќе Wash&Go,и Syoss. Но,најдобар ми е Оrzene со пиво