Мене фризерката ми ги препорача шампонот и маска за коса од Orofluido, ги нема во продажба и ми ги нарача од тој што и дистрибутер и стварно се ПРЕКРАСНИ и ја прават косата ненормално свиленкаста и земав и плус еден еликсир нешто како силиконски капки за коса се става и на мокра и на сува и и дава мн сјај а мириса феноменално. Еве ви линк да видите стварно им се топ производиве, бар јас сум мн задоволна и на мои другарки што им земав сите се задоволни. Е сеа не е нешо мн ефтино ама вреди да се проба http://www.orofluido.com/en/index.asp Отворете у продукти и процитајте си подетално
Дефинитивно Нивеа. Нема препарат за коса од Нивеа кој ме има разочарано. Најчесто ги користам(ев) овие
Каде да ги најдам,и јас сакам тој еликсирот за коса ми изгледа примамливо.Исто и балзамот.Колку пари беше еликсирот ако не е тајна
Па прашај по фризернициве тие шо им носат дистрибутерите од Ревлон, а мислам дека ги има и на нет е сеа како да нарачаш... Ако сакаш можам да ти кажам од која фризерка ги земав пиши ми у ЛП а мислам дека еликсирот е 1500 ако не се лажам ама НАЈПРЕКРАСЕН е, мене тоа шо ке ми остане на рака си ко мачкам и по тело и мириса мнооогу убаво
Девојки..регенератор или шампон или што било нешто за оправување изгорена коса? Али да биде ефикасно...
Нема опоравување на веќе оштетена коса, за неа само ножици и правилна нега на здравиот дел кој ќе остане. А тоа подразбира без фарбање, пеглање, виткање било какво малтретирање на косата и што е можно поприродни препарати, масла, некој шампон од билки итн итн
Во последно време сум опседната со Lush Си го купив shower jelly whoosh и прочитав дека може да се користи како шампон. Го користам веќе месец дена и многу сум задоволна , само не прави многу пена :Р http://demandware.edgesuite.net/sits_po ... 350&sh=350
Моментално го користам gliss и сум премнооогу воодупевена и прекрасно мириса,за разлика од претходно го користев новиот шампон на loreal,но полош шампон од него немам користено до сега.
Сакав да прашам дали маска за фарбана коса може да има лошо влијание на коса која што не е фарбана?Јас никогаш не сум ја фарбала косата но понекогаш знам да земам од маската на мајками и сум забележала дека таа маска ми ја прави мн помека косата него ли оваа мојава иако и двете се од иста фирма.
Мене убаво ми мирисаат овие ептен ама пак мене ми се направи првут од шампонот,ги користев околу 2 месеци.Мека ја прават косата ама не ми одговараат на скалпот а иначе феноменална миризба имаат.
Во Прилеп,којзнае од која причина имаме дефицит од Garnier fructis blonde care регенератор може да сменуваат нешто или амбалажа или....,ама пак шампонот го има. Не сакам се уште да почнувам да му барам замена,а морам.
Фина е маскава за коса,оваа јас што ја имам е за фарбана коса.Мене ми одговара зашто косата и онака не ми е премногу сува. Ја купив од Голден роуз во ГТЦ 120 ден
и јас ја видов сакав да ја купам ама.. ајде кажи ми искуство и дали е само за фарбана или општо за сува коса. ? патем сакав да прашам, а незнам каде .. мајка ми купила head and shoulders за првут не видела и јас не видов и се измив и косето ми е меко и убаво ама ми се појави првут, да престанам да користам? зашо ова вака?
За фарбана и оштетена коса е,а инаку има неколку видови ти можеш да си одбереш како што ти одговара на твојата коса.