Користам обичен шампон од бреза. Најлесен начин да го одредите квалитетот на некој таков шампон е да го превртите шишето. Ако меурчето што се јавува порди воздухот се движи многу брзо кога го вртите шампонот бавно (брзо е кога се движи слично како вода) тогаш не е квалитетен. Колку побавно толку подобро. Како регенератор користам Субрина од кога паметам, не во црвеното шише туку она старата во белото кружно шише.
Пошто ги обожавам производите на Гарниер, си го купив регенераторов дека го неам пробано досега, може требаше да си го купам пак Блонд кер зелениот, ама ај ме привлече овој
Јас користам значи DOVE многу сум задоволна а и регенератор користсам од NIVEA и од него сум мн. задоволна..
Jас си го користам Head&Shoulders и одвреме на време Wash&Go. Најубави ми се ми дават волумен на косата и ми ја прават мека.
Дали имате информација шампоните Хербал Есенсес коишто ги нема во Мкд , дали ги увезуваат во Бугарија .. периодов ќе одам за Благоевград па ако има да си купам... ??
Бугарија сигурно ги увезува, во ЕУ се, ако не види во ДМ дрогерие маркет ако го има во Благоевград, за нив сум сигурна дека ги увезуваат.
Има еден прекрасен регенератор на ДМ ако одиш земи си го,од кокос е,со плаво капаче а бела амбалажа,има женска на сликата со виткана коса.Јас 3 си земав од странство кога бев на залиха имам ,прекрасен е косата ја прави буквално како свила и убаво мириса.Мислам дека го платив 50 центи,буквално смешна цена,а регенераторот е со супер квалитет.Леле луѓе кај ќе најдете кај нас по толку ниска цена,никаде.Па најсмотаните Палмолив се околу 90 денари тука.А овие на ДМ се со мн.подобар квалитет од нив.
Последно си ги купив црните GLISS Schwarzkopf - шампон, маска и спреј регенератор. Преееубаво мирисаат! Мислам дека е убава колекција и солиден квалитет за цената. Ем сега се на акција во Космо.