Исто така купи си спреј за коса на Лореал и пена за коса на Wella !!! Перфектно за виткана коса!!! Ептен оформени и убави локни ќе имаш. Ова од лично искуство пошто и јас мака мачам со мојата виткана коса
http://www.google.com/imgres?q=pantene+ ... 2,s:0,i:73 го купив овој шампон на пантен full and thick, го има некој користено? задоволни сте?
овој шампон го користам еден месец и ме чеша косата и како бубуљичиња приметувам на скалпот прејак ми е шампонов а тотал репеар 5 е ист како овој ми нема голема разлика
Ги имам користено овие регенератори . И двата убаво мирисаат, но Nivea Diamond Gloss поубаво ми мириса .Кога се користат шампонот и регенераторот заедно, комбинацијата е одлична
Од вчера натака го почнувам моето хаир патување без употреба на регенератори или маски (купечки) Она што го забележав, беше посјајна коса, јест да беше мало потешко да ја расчешлам, ама вау за сјајноста, се изненадив, мислев дека балзамот ја прави сјајна, а всушност ја сплескувал мојата коса! ама јас чора.... И денес трк во продавница, и го купив овој шампон од Афродита од кокос! Одсега натаму само шампон користам! Накнадно ќе известам какви се последиците
^^^ И јас но само тој кој е Гејп го користам и е феноменален јес да од време на време мешам и со обичниот Бекутан нооо сум задоволна и од едно и од друга .... БЕз регенератор сум
Вчерa го зедов Бекутанот со камилица и многу е добар косата ја прави мека и сјајна и нама потреба од регенератор,и на не заборавам мириса прекрасно
Шампон за коса и тело на Афродита од кокосово млеко-ептен сум задоволна, убаво ја мие косата и не е јак за кожата, а и телото ептен го омекнува. Економично пакување 1000ml=115 ден. Од мене има чиста 10 Го имам црвениот регенератор за фарбана коса на Диплома. Добар е одма ја расчешлува косата, а и навистина ја негува бојата на косата. За тие што се чудат како функционира пумпицата само треба да се подигне нагоре. На почеток се утепав од чудење, дури си помислив дека е расипана.
за овој регенератор неможам да најдам зборови за да опишам колку е добар ама мноооогу голема штета брзо се заситува косата за жал најубаво ми ја обликуваше косата и сиските прави ми беа а сеа со другите производи ако не ги испеглам раштркани ќе седат
Да надополнам и јас....3 пат се измив со шампонов и само можам да кажам ВАУ! Подобар шампон не сум пробала во животот! Свила ми е косата, а и плус пред некое време престанав да коритам балзами, чисто само шампон да користам и ништо друго на косата.....а Афродита ко 1 на 10 ми дојде! Нема шанси да го менам!