Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шампон и регенератор

Дискусија во 'Коса' започната од A.srcuska, 7 април 2010.

1. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Јас го купив од Тинекс, а го имаш и во Тедико, за Веро не знам не сум приметила.

2. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
    ^^^
    Зегин

3. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    1.094
    Коментар за шампонов? :?:

4. malo-bebe

malo-bebe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    4
    девојки што да земам за расчешлувајне на коса,користам шампон од илирија оној од коприва али не ми се чешла..па мислам што е подобро регенератор или некој спреј за чешлајне и каков??

5. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Нормално дека со шампон нема да можеш да се чешлаш зошто намената му е да ја чисти косата, земи регенератор, тој служи за да ја расчешлаш косата. Подобро ти е регенератор од спреј зошто одма ќе можеш да се чешлаш, а и ќе ти ја омекне и измазни косата. Додека спреј можеш да си земеш и да го ставаш кога ти е сува косата за полесно да ја исчешлаш, а и ќе ти помага на пример да спречува да ти цвета косата (зависи за што е наменет спрејот). Би ги ти препорачала спрејчињата на Глис одлични се. А би ти препорачала после регенераторот и маска да ставаш, дополнително ќе ти ја омекне, измазни и расчешла косата, а притоа и ќе ти ја храни косата.

6. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Скоро го барав шампонов и никаде не можам да го најдам :( Си помислив дека веќе престанале да го произведуваат. Инаку јас не користам пења за коса, некако ми ја лепи косата и ми е крута, користам еден крем Hobby [​IMG] 140 денари го има во продавниците на Голден Роуз, и супер е, убаво ги обликува локните и косата ја прави мека :)

7. Ketrhine

Ketrhine Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    7
  8. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    За Krisi
    Го вртев тоа црвеното во правец на стрелката, па после го подигнав нагоре. Еве на сликата да видиш како изгледа. Се надевам ти помогнав. :)

Прикачени фајлови:

• Photo-0182.jpg
      Photo-0182.jpg
      Големина на фајлот:
      145,6 KB
      Прегледи:
      217
  9. Krisi

Krisi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    408
    Допаѓања:
    153
    Лелел фала многу. Абе и јас го вртев и го влечев, ама оно требало мн подолго да се врти изгледа. Фала ти уште еднаш!

10. figgiMK

figgiMK Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    6.964
    Допаѓања:
    2.300
  11. lily-prune

lily-prune Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    155
    и јас решив да си го сменам шампонот од гарниер зимав од липа што е ама косата многу брзо ми ја мрсеше и по предлог на некои феминки купив од афродита шапон од кокос и преубав е косата ми е мека полесно се расчешлува и при пеглањето гледам промени некако косата е поубава така да за цена од 100 ден за 1 кг е супер а плус се користи и за тело.

12. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Моментално го користам овој шампон и сум презадоволна. Косата ми е мека и сјајна

13. Fleur-De-Lis

Fleur-De-Lis Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.648

Кај мене од тој шампон косата ми свети, неверојатен е!

14. shururup

shururup Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    36
    Сте користеле ли шампони од Schwarzkopf Professional ? Јас се решив овој да го пробам :)

Прикачени фајлови:

• 27675.jpg
      27675.jpg
      Големина на фајлот:
      6 KB
      Прегледи:
      347
  15. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Конечно си купив шампон и регенратор за сите по дома за цела година :D
    И убав е мене ми се допаѓа.
    Вториов е за фарбана коса, мириса на прав кокос, и мирисот се заджува на косата.
    Убави се вака од едно користење и јас и мајка сме задоволни, особено за 75 денари се супер.
    И исти регенератори како шампоните.
    Не се лоши овие Балеа и искрено не се скапи

На LilBaby, Rozich, interesna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    [​IMG] го купив овој регенератор од 50 мл за 49 денари пробно колку да видам како ќе дејствува, од ова прцле што регенератор излезе чудо невидено, густа крема комотно до 3 пати да го употребиш, а дејството е невидено, одма косата ја опраи, пријатно сум изненадена.

Маските од Балеа сум ги пробала сите знам дека се супер, но од Алверде овој е прв регенератор што го пробувам и уште еднаш ДМ ме изненадува со квалитетот, а инаку тие сигурни се дека ова е регенератор :^), мене ми е како инстант маска. ;)

Ааај лав ју ДМ!!! остани засекогаш у МК, сите нека си одат, ти остани! цмок! :* :* :* :*

На CrystalNoir, A-j-a, Trendafilka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Девојки а задоволни ли сте од регенераторите од Авон? Се мислам сега дали да порачам или не :?: .

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Онака, ништо посебно.
    Можеби дека со често користење ми здосадиле па и на косата веројатно па затоа не ми се нешто wow.
    Ако се на попуст земи ги, (цена од кај 110-120 денари) за да видиш дали тебе ти одговараат, инаку немој, чекај ги да се поевтинат.
    Само од едно сум прилично задоволна ама не е регенератор, средтво за наелектризирана коса што не се плакне
    Стварно некако ја скротуваше косата, барем кога ми беше подолга не си имав толку проблем да ја исфенирам побрзо и поправа ми беше косата и без многу фенирање.
    Ама и тоа го поскапеа, последен пат кога го видов беше 280 што и не е така малку и плус брзо и се троши.

На BlackSwan5 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Да, да во овој последниот каталог се на намаление па баш затоа викав да ги пробам. Ај ќе порачам па ќе видам дали ќе ми се погодат :) .

20. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Моментално користам Алпецин и сум пре пре презадоволна

Прикачени фајлови:

• alpecin.jpg
      alpecin.jpg