девојки што да земам за расчешлувајне на коса,користам шампон од илирија оној од коприва али не ми се чешла..па мислам што е подобро регенератор или некој спреј за чешлајне и каков??
Нормално дека со шампон нема да можеш да се чешлаш зошто намената му е да ја чисти косата, земи регенератор, тој служи за да ја расчешлаш косата. Подобро ти е регенератор од спреј зошто одма ќе можеш да се чешлаш, а и ќе ти ја омекне и измазни косата. Додека спреј можеш да си земеш и да го ставаш кога ти е сува косата за полесно да ја исчешлаш, а и ќе ти помага на пример да спречува да ти цвета косата (зависи за што е наменет спрејот). Би ги ти препорачала спрејчињата на Глис одлични се. А би ти препорачала после регенераторот и маска да ставаш, дополнително ќе ти ја омекне, измазни и расчешла косата, а притоа и ќе ти ја храни косата.
Скоро го барав шампонов и никаде не можам да го најдам Си помислив дека веќе престанале да го произведуваат. Инаку јас не користам пења за коса, некако ми ја лепи косата и ми е крута, користам еден крем Hobby 140 денари го има во продавниците на Голден Роуз, и супер е, убаво ги обликува локните и косата ја прави мека
За Krisi Го вртев тоа црвеното во правец на стрелката, па после го подигнав нагоре. Еве на сликата да видиш како изгледа. Се надевам ти помогнав.
Лелел фала многу. Абе и јас го вртев и го влечев, ама оно требало мн подолго да се врти изгледа. Фала ти уште еднаш!
http://kurir.mk/makedonija/vesti/71139-dm-pristigna-vo-Skopje-utre-so-50-otsto-popust пробајте ги производите на БАЛЕА ( марка на ДМ ) Преее задоволна сум !!
и јас решив да си го сменам шампонот од гарниер зимав од липа што е ама косата многу брзо ми ја мрсеше и по предлог на некои феминки купив од афродита шапон од кокос и преубав е косата ми е мека полесно се расчешлува и при пеглањето гледам промени некако косата е поубава така да за цена од 100 ден за 1 кг е супер а плус се користи и за тело.
Конечно си купив шампон и регенратор за сите по дома за цела година И убав е мене ми се допаѓа. Вториов е за фарбана коса, мириса на прав кокос, и мирисот се заджува на косата. Убави се вака од едно користење и јас и мајка сме задоволни, особено за 75 денари се супер. И исти регенератори како шампоните. Не се лоши овие Балеа и искрено не се скапи
го купив овој регенератор од 50 мл за 49 денари пробно колку да видам како ќе дејствува, од ова прцле што регенератор излезе чудо невидено, густа крема комотно до 3 пати да го употребиш, а дејството е невидено, одма косата ја опраи, пријатно сум изненадена. Маските од Балеа сум ги пробала сите знам дека се супер, но од Алверде овој е прв регенератор што го пробувам и уште еднаш ДМ ме изненадува со квалитетот, а инаку тие сигурни се дека ова е регенератор , мене ми е како инстант маска. Ааај лав ју ДМ!!! остани засекогаш у МК, сите нека си одат, ти остани! цмок!
Онака, ништо посебно. Можеби дека со често користење ми здосадиле па и на косата веројатно па затоа не ми се нешто wow. Ако се на попуст земи ги, (цена од кај 110-120 денари) за да видиш дали тебе ти одговараат, инаку немој, чекај ги да се поевтинат. Само од едно сум прилично задоволна ама не е регенератор, средтво за наелектризирана коса што не се плакне Стварно некако ја скротуваше косата, барем кога ми беше подолга не си имав толку проблем да ја исфенирам побрзо и поправа ми беше косата и без многу фенирање. Ама и тоа го поскапеа, последен пат кога го видов беше 280 што и не е така малку и плус брзо и се троши.
Да, да во овој последниот каталог се на намаление па баш затоа викав да ги пробам. Ај ќе порачам па ќе видам дали ќе ми се погодат .