Јас го купив по препорака на некои феминки и воопшто не сум задоволна. Не првут, ами првутиша ми се изнаправија плус не можам чешел вкоса да клам
Koj шампон и регенератор би ми го препорачале за бојадисана коса?Прв пат се фарбам па не знам кој се добри шампони и рененератори за бојадисана коса.Ајде чекам ваши мисења
Девојки,ај кажете ми некој добар шампон против сува и оштетена коса,кој можам да го најдам во Космо или тинекс,и да има добра цена
^ Syoss Repair со портокалово тој што е за сува и оштетена,шампонов ми е љубов!!! Во Тинекс околу 250 денари е 500 милилитри Косата ми е премека, 2 дена после миењето ми мириса преубаво како на чунга лунга
Јас го купив шампонот на афродита од кокос и ич не сум задоволна. Косата многу почна да ми паѓа и првут ми се направи.
Таман се запалив ќе го купував шампонот со кокос на Афродита гледам негативни коментари. Е не го купувам бе! Туку дајте предложете ми нешто за летово некој убав шампон да си купам за на одмор, рачунајте тогаш највеќе се оштетува косата, па... ? Некој стварно добар што ја штити и обновува косата од сонцето и солта од морето, да биде мека и покрај тие фактори.
Ја мијам со шампонот Syoss, маска Planet Spa за обновување на косата на секое трето миење. Глисс спреј регенератор repair жолтиот и тоа е тоа Инаку ја фенирам и пеглам косата .
Од шампони имам пробано еден куп. И заради тоа пречесто менување ми се направи перут. Па сега го корисам Head&Shoulders ocean energy. Убаво мириса, ја освежува косата. И ми го исчисти перутот. Вреди за секој денар.
Hipster, Oд каде ги купуваш производите на Балеа? Јас имав еден крем, го добив поклон...лицето ми го правеше како на бебе меко... Сега сакам пак да купам, а и да ги пробам производите што ти ги препорача.
Во ГТЦ на местото на Кара сега е ДМ дрогерие маркет, Балеа, Алверде и др. се негови производи и само таму можеш да ги најдеш. ДМ можеш да го најдеш и кај градски ѕид или тоа е спроти ТЦЦ Плаза.
Имам користено многу шампони, ама овој на Лореал ми е незаменлив. Краток период престанав да го користам, почнав Head & Shoulders да го користам (заради првут де ) и баш кога му се вратив на овој останав ваква . Косата ми беше толку мека, не не тоа не се опишува. Ги користам шампонот, регенераторот и маската од линијата total repair иако косата ми е одлична, нема потреба од поправање. Се на се ова ми е шампон за сва времена
Совршениот шампон мислам дека го пронајдов, а тоа е Орзен. А регенератор не користам во последно време, го заменив со маска за коса. Порано мајка ми ми купваше еден голем регенератор со розево капаче, ефтино беше и од некоја непозната фирма, ама многу беше квалитетен. Само не ми текнува името да побарам слика да прикачам
Морам да го пофалам шампонот на Балеа,убава ми ја прави косата. А од регенераторов многу сум позитивно изнендадена.Земав малецко шишенце 50мл за проба,и стварно е преубав.Освен тоа што е на природна база,косата ја прави мека и посјајна.Дефинитивно ќе си купам големо шише
Од шампонот на Балеа за исправување и сјај на косата не сум задоволна,воопшто не ја исправува измазнува баш напротив, а што е најлошо и многу ја суши косата.
После милион сменети шампони, моментално го користам Wash&Go....само проблемот е што сум толку комплициран карактер и да најдам шампон што ми одговара, не ми создава одредени проблеми(од типот на перут, чешање) после краток период користење мора да ја направам истата глупост и да го сменам! Се надевам дека ќе се откажам од оваа лоша навика, и ќе успеам барем 1 год да користам ист шампон...сепак не е убаво толку често да се менува, сепак косата се навикнува на одредени состојки.