Најдобри шампони за мене се на Нивеа....Има од сите видови За руса,мрсна,сува,фарбана,права,кадрава.......
Си купив бебешки шампон на Johnson's и супер ми ја прави косата, мека, а и погоден ми е за летово бидејки е бебешки можам да го користам многу почесто
Јас подолг период ги користам шампоните на Johnson's, 300 мл = 90 тина денари , од лаванда ми е најубав и најубаво мириса (мислам дека тоа е шампонот што го постирала феминката погоре)
иако немам црвена коса, мислам дека за таква коса најдобро е некој шампон од брусница како што се и повекето шампони за фарбана коса...имаш и на гарниер , на сите фирми , тој на гарниер од брусница многу убаво мириса но мене ми ја мрсеше косата
Глис шампонот што е за фарбана коса, преубав е. Инаку е во црвено паковање има и регенератор исто за фарбана коса
доволно ли е за 10дневно печење на сонце да употребувам обичен шампон и некоја маска? или да вметнам уште некој препарат, м?
Најдобар шампон е Сајос розевиот а регенератор забораив како се вика еден во кутивче како гел има со екстракти од алое вера, кокос.. најразлични... Сите се добри ама најдобар е зелениот од Алое..
Доста ти е, не ставај ни силиконски капки ништо такво.Од шампон можеш брезов да си земеш, и со маска супер ќе ти е.
^ Се сложувам......секаков вид на регенератори сум пробала ама секогаш се навраќам повторно на овoј,сега го имам новиот на Шаума ама сепак не е толку добар како овој од кокос
Од Веро, само не знам колку е дека татко ми плаќаше го има во Кам за 180 или 160 мислам, а во Тинекс има помало пакување со гратис сапун
Едно време купував Dove од колекцијата. Сеа купувам било какви и шампони и регенератори. Секојпат ставам регенератор зашо мојава коса не ја бива иначе катастрофа ми е кога не ставам цела ми е сува и неможам убаво да ја чешлам. Сеа имам купено и го користам Gallea шампонот и регенераторот и задоволна сум