Вчера го купив новиот регенератот од Лореал ,оној со аргинин. Ќе ве известам колку же бидам задовона во иднина , засега имам само позитивни критики.
Моментално овој шампон го користам, убав е ми ја прави косата мека И оваа маска од која сум презадоволна
јас имам ни права ни виткана коса планирам да ја извиткам со минивал, но да ве прашам што да и ставам, во последно време ми е многу развејана како да кажам хехехех како пајажиња ми се прави, а кога ќе ја сушам со фен, ако ме види тогаш некој ќе се уплаши како був , мене вакава ме се прави после миење, што да и ставам? download/file.php?mode=view&id=82073, а баш би сакала да ми е вакава download/file.php?mode=view&id=82074
Јас го користам комплетот од регенератор и шампон на Elseve - loreal за волумен.. и ептен ми одговара.
пред фарбањето имав ставено чичково масло за да го измијам чичковото морав да ставам благ шампон и земав од децата косата ми стана како свила и си помислив дека е од чичковото ама еве на секое миење си ставам од овој шампон и косата не ми е разлетана како був не мислам на разлетана со електрицитет туку изгорена разлетана и сеа косата ми е сјајна и мазна а тука пишува дека е за долга коса и лесно се рашчешлува и на ќерка ми и ја прави убава косата шампонов е чиста 10ка не го мењавам го правам во комбинација со црниот глисс шампон
Мајка ми‘ ми го купи шампонов и регенераторов на Гарниер, косата преубаво мириса, ко свилена ми е! Ептен задоволна! Баш овој:
Го имам овој шампон мајками го имаше на попуст купено и задоволна сум а регенератор не користам ама спрејов е сон
Kупила мајка ми некој шампон нов од Галеа , многу ми е интересен.. ти го ставаш на коса он се лизга, абе маки сум мачела додека да го нанесам на косава моја после прочитав дека треба да е убаво намокрена косата Иначе многу убаво ја мие косата и не ја суши како некои Спојлер Неможев слика да најдам
После долго напнување со секакви чудесии за косата, ја преморив кутрата и почна да се мрси повеќе од вообичаено. Во смисла ја миеш, фенираш - и е веќе мрсна во коренот. Се запрепастив, и малку се уплашив да ви кажам право. Кога косата ќе ви се засити од многу препарати и ќе го почувствувате моментот на свежо-мрсна измиена коса го препорачувам оној германскиот шампон со 7 билки од Кам маркет. Сега има ново пакување и е бабачко од 500 мл за 60 ден. Одличен, предобар шампон. Остава мирис на чисто и свежо, скалпот чист, косата прекрасна и немасна. :up:
Моментално го користам овој шампон . Убав е, и убаво мириса. Ми треба некој шампон да ми го врати сјајот на косата, зошто ми е сува . Вреди ли да го купам овој?
Ќе си купиш од истиот гарниер за сува и оштетена коса, од авокадо и шеа путер. Јас го користам истиот, прекрасно мириса а косата е мека и помалку се оштетува. Го користам иако не ми е баш оштетена косата. Инаку да ве прашам кога ќе стигнат од гарниер шампониве гарниер доух? Од некакви билки, гледав на обн реклама. Ептен сакам и нив да ги пробам Оти овие гарниер натуралс се одлични, па очекувам и овие да бидат.
Ги има и овде Garnier Doux тие зелените со билки. Но, сега сите шампони се подобрени и пишува на сите Doux. Првото пакување кога го купив не пишуваше Doux, а сега на ова новово пишува. Спојлер Фала за мислењето, ако го најдам ќе пробам
Девојки,сакам да ве прашам за овој новиот шампон Ultra doux на Garnier..Ако сте го пробале,сакам да чујам мислења
За сјај на косата ти го препорачувам овој. Кај мене покажа одлични резултати и косата ми мирисаше многу убаво со денови, исто и мајка ми случајно почнала да си го поткраднува од кај мене и многу е задоволна.