Започнав да го користам овој шампон на Балеа со кофеин и биотин против опаѓање на косата,до сега сум го употребила само два пати така да неможам да дадам веродостоен податок дали спречува опаѓање на косата или не,но косата ја прави убава и има многу убав пријатен мирис.
После користење на L'oreal Nutri Gloss Light (розевиот со светло зелено капаче) со години и кога конечно косата ми се засити од него, испробав милион шампони и конечно си го најдов мојот нов омилен комплет на шампон и регенератор Преубаво ми мирисаат и што е најважно, се справуваат со моето тешко и густо косиште и сувите врвови
Ги користев и шампонот и регенераторот од оваа линија, но сега продолжив само со шампонот,а регенератор си купив од Балеа, оној за кадрава коса и косата никогаш не ми била толку кадрава, а шампонот си се справува со моите суви врвови
Овој на Balea шампонот и регенераторот толку ги фалите што и јас планирам да ги земам Само незнам каде има?Во Тинекс ги има?Во Струмица мислам
Мене воопшто не ми ја мрси и не ми ја сплескува...напротив локните добија многу поубава форма а и самата коса веднаш по миењето... јас сум ептен задоволна, се надевам дека и кај тебе истото ќе се случи
Регенераторот не го ставајте на корените од косата, зашто ќе ви се мрси пребрзо! Ставајте го или на пола коса или на неколку сантима од врвовите. Во спротивно, ќе добиете ништо друго освен мрсна коса на секој втор ден.
Конечно шампон и марка од кои сум многу, ама многу задоволна. Ја прави косата неверојатно мека уште при самото шампонирање, а резултатот е мека и лелеава коса....пробајте http://www.google.com/imgres?q=balea+sh ... x=50&ty=61
Користам Orzene шампон за нормална коса и Балеа регенератор за исправување и сјај. Бидејќи имам квалитетно влакно и здрава коса, шампонот ми ја прави полесна, а додека регенераторот и дава дополнителен сјај. И онака ми е права, но на повисока влажност во воздухот, врвовите знаеа да ми се испрчат. Од кога го користам регенераторов, немам никаков проблем, на влажно, на суво, на било какво време. И не е ниту скап, а сметам дека вреди.
Да да, 100 % шампонот е број 1.Дури и мирисот на мојата коса е до 3 - 4 дена,не ми се мрси а и кога ја пеглам е многу мека.
Вчера ми стигна од овај од Авон за свиленикава коса, презадоволна сум, Вчера ја измив косата сабајле преуба ми беше ми светеше, Ептен е убав за 99 денари
Девојки некој шампон за волумен на косата предложете, косата на коренот ми е многу сплесната, има некој искуство со некој убав мм??