Презадоволна! Чим мене косата ми е убава покрај Бугарската вода која воопшто не ми прија и ми ја прави,сува,тестеста и утредента мрсна,значи одлични се!
Оо не сум знаела дека ги нема во Мк Ниту по парфимериите? Јас ги купувам од супер маркет овде во Грција каде што и живеам
Јас веќе подолго време користам Нивеа за волумен и регенератор Нивеа за дијамантски сјај и сум презадоволна
е овој шампон дефинитивно ми значи нешто во животов не го менувам повеќе! лудница ми ја прави косата, мека, нежна, сјајна, а бе за мерак! плус тоа тие разлетаните влакна од што ми е искината ми ги измазнува, таман! Топло го препорачувам
Долго време користев Pantenne, сега почнав со тој од коприва на Илирија зошто многу почна да ми паѓа, ама не забележувам некои резултати на подобрување.
За шампонот не знам, ама регенераторот . Преубаво мириса само додека се исуши косата, а потоа никако, и освен тоа што брзо се мрси и за некој пат користење прави првут. (Не мора да значи дека на секој исто му реагира).
јас го користам ама црниот со розево капаче, многу е добар, и таквата маска ја користам доооолго време. ептен се добри
Мене ме интересира нешто Сите го испофаливме регенераторот (кремата) на Алверде, а никој не се јави со коментар за шампонот Го има ли некој користено? По некоја логика, ако регенератотор е убав треба да е ист случај со шампонот, но немора да значи Нека се јави некоја девојка што го има употребувано да сподели импресии со нас, дали вреди да се купи или не ))
Spored mene najdobar sampon imas od schauma ili pa germanski profesionalen DIPLONA, gi ime vo marketite, pobaraj, jas koristam DIPLONA i preekrasen e, mnoguu sum zadovolna !
Gliss Kur за фарбана коса црвено е шисето има и регенератор исти исто така и pantene за фарбана коса е супер
Шампон/ регенератор/маска конкретно за виткана коса?? Знам за тие од Балеа што се за виткана коса ама нешто не ги фалат многу, па немам некоја мотивација да ги пробам, не верувам дека ке имаат некаков ефект..
Има ли Орзен специјално за виткана коса?? Барав прееска во рамстор маркетот ама немаше, иначе други видови имаше, за сува коса, за фарбана, и други таму незнам ама за виткана немаше.. а ја се си мислам дека постои таков..или не?