Ај кажете од Gliss кој е најдобар шампон за сува и оштетена коса,со се маска и регенератор нормално,само црниот не. Долго го користам фруктис па ај си реков да не се презасити косава,а можи и си ја барам бељата зашто сум си задоволна и немам причина да менувам,ама ајде де... Пред тоа користев тотал рипеар елсев и добар беше и тој,ама од фруктисов сум позадоволна. Да прочитам некое мислење,особено од тие со суви,фарбани коси,па ќе размислам.
Овој од Глис е мислам со најмногу позитивни критики,но мене лично ми е претежок.Кога го имав ниеднаш косата не ја осетив убаво измиена. Овој според мене е многу подобар избор,полесен е а и убаво ми делуваше на косата Јас умирам од желба да го купам овој,ама демек си го чувам за на лето дека со кокос Иако малку се разочарав кога го мириснав,не мириса баш на кокос туку го има оној стандарден мирис како и сите Глис шампони
Дали некој знае дали сеуште се увезуваат производи од Wella во нашата држава? Одамна немам видено. А премногу сакам да купам шампон и регенератор, бидејки еднаш купив и од сува и оштетена коса добив ВАУ бомбастичен ефект! Косата ми стана бујна, полна со волумен и сјај на кои не можев да се исчудам. Како со чаробно стапче да направив бу и косата ми воскресна во рок од две недели. Ако некој знае ве молам пишете, ужасно ми е битно да си ја повратам косата во нормала.
Јас го користам овој и сум премногу задоволна може поскапичко платив за шампонот и за маската, но имам одлични резултати. Инаку шампонот е 1000 ml и сè уште имам од шампонот, а го користам скоро 2 месеца.
, го мразам никаков ефект нема на мојата коса,а и не ми се допаѓа ни мирисот,користев исто шаума ваков-не дека тој нешто премногу влијаеше на косава но многу ми се свиѓаше мирисот ,па го зедов горнот за проба,сега дефинитивно ќе си купам сајос шампон,оти од шаума аир не видов
Ме интересира шампонов го има кај нас во Македонија? Го немам сретнато до сега по продавнициве, а баш убаво ми изгледа и ме привлече тоа што е од Нивеа, многу ги сакам како бренд Ако може да ми кажеш од каде го купи би ти била многу благодарна И се надевам дека не предизвикува првут или чешање на скалпот, мојот вечен проблем...... Благодарам однапред
Јас го користам Head and Shoulders, бидејќи имам првут и баш ми одговара овој шампон, а регенератор не користам, може пред миење да си ставам некое малсо како бадемово,ореово или какво има дома.
Најдобар ми е овој шампон од Алкалоид во комбинација со регенераторите од Washn'go, но откако ја сменија амбалажата како да го сменија и квалитетот (не мириса косата како порано и многу брзо се мрси). Реков да сменам зедов од Garnier ultra doux само убаво мириса додека ја миеш косата и толку. Некоја препорака? Што мислите за регенераторите од Elseve од Loreal или Genera?
Останав задоволна од: A незадоволна од: Убаво мириса овај,ама џабе,кога косата од двата за еден ден ми се мрси
Glis Colour Shampoo, бидејки не најдов производ на Wella. Конкретно е за сува и штетена коса на која и дава сјај. Ќе видиме колку ќе даде сјај, од утре ќе почнам да го користам.
Имам мрсна коса, ако не ја мијам на 2-3 дена ко слама е. Досега користев Нивеа- Diamond Gloss, ама од него ми се засити косата. Ми помагаше и за првутот. Сега каков шампон би ми предложиле?
SYOSS шампон и регенератор- нема да ги сменам никогаш нај нај нај задоволна сум од сите шампони и регенератори што сум ги имала