Порано го користев само ваквиот регенератор, а сега го земав и шампонот. Косава ми е мазна, мека и многу лесно ми се пегла. :up:
Еве бидејќи и јас имам коса што на 2-3 дена се масти и исто го користев тој шампон и ми беше погоден,друг што ти го препорачувам е брезов шампон,wash and go herbal ili syoss Спојлер Иако е машки,мене многу ми се погоди и немав првут,а и убаво ја чисти косата.Планирам пак да земам некој од овие.
Леле и јас истиов проблем со шампонов. Го немав користено неколку месеци и еве сега го купив жолтиот. Уште откако ја измив одма почна многу да ме чеша косава, ај си викам првут само од себе може. Еве трет пат како ја мијам едно по друго со надеж дека ќе се смири, ама очигледно нешто не е во ред со шампонов
јас веќе некое време го користам на козметика Афродита од кокос и можам да кажам дека косата ми е мека и сјајна, а за таа количина цената е супер. Со маската на Орзене го користам и не планирам да го сменам долго.
јас имам сува коса и пробував се додека не го најдов правиот! марката се вика le petit marseiliais франскуска марка е незнам дали ги има во мк ама мислам дека треба да ги има во карфур бидејки нели француски е маркетот
Девојки да не го има некоја користено овој регенератор од Орзен? Мајка ми не е баш задоволна а така стои дома, па ако е добар да го користам ..
Има некој било каде забележано шампон Kosili ама оној од Невена, Лесковац? Таман почнав пак да го користам и ми се среди косата, најдоа фобас да се појават со фалсификат па и тој што не треба го повлекоа од употреба. Да не зборувам за андрос што им ја копираа амбалажата...
Барај низ аптеките,знам дека повторно бараат увозник за Македонија и повторно ќе се увезува тука. Инаку и јас тешко го наоѓам а баш го обожавам.
Користам шампон од Scwarzkopf А регенератор од Elseve од Loreal Paris презадоволна сум од регенераторов Портокалов е по боја
Искрено јас воопшто не сум задоволна, не го ни дотрошив, ама може и до мојата коса е, една феминка го пофали и бил убав, кај мене сплескана коса како никогаш а демек поголем волумен и помалку мрсење на косата , од мене own:
Моментално го користам шампонот и регенераторот на Herbal Essences, оној црвениот- за заштита на средна и долга коса . Задоволна сум !
Долго време го користев и ништо како обичен шампон нема влијание на мојата коса и овој и оној 2-3 мислења погоре
Регенераторов од Балеа го користам веке месец дена, и само пофалби, иако косава ми е многу третирана со бланшеви, фарби, ја мазни некако ептен ко свила ја праи