Искрено на мене ми се допаѓа и еве сеуште го користам . Сепак зависи од коса до коса. Мојата еве не се мрси и 3 до 4 дена
имам многу сува и оштетена коса па дали знаете некој добар шампон и регенератор што ке ми ја направи помека
иста како мојата јас најдов спас кај пантен за сува и остетена коса исто добар е и глис црниот ама совет од мене секогас користи регенератор и еднас неделно маска за сува коса и одмори ја од пегли и фенови барем 1 месец
Јас користам шампон "Recept" за опаѓање на коса може да се најде во аптеките на Зегин и да го пофалам прекрасен е. А регенератор користам од Genera овие што се во кутија ги има од оризово масло, јаболко, овошни масла. Навистина многу мека ја прави косата.
Јас користам Нивеа Волум Шампон, а со него има и регенератор. Мене лично многу ми одговара, и што е најбитно не ствара првут
Скоро го купив регенераторов и предобро ми одговара на косата, ми ја врати у живот, мека е и има сјај
Задоволни ли сте од Syoss шампоните ме интересира баш за овие три И уште едно прашање дали некој го има користено Diplona шампонов задоволни ли сте и од него ?
Многу сум задоволна од овој шампон, особено ми се допаѓа затоа што и дава многу сјај на косата. Исто така и шампонот на Neutro Roberts.
Џенски дајте некој предлог за органски шампон на база на коприва косава од бременоста многу пошна да ми опаѓа
Не знам баш за некој органски,мене кога многу ми паѓаше го користев шампонот од Илирија од коприва,ама страшно многу ми ја исуши косата.
Шампонот нема да ти биде од голема помош. Разгледај си кои витамини ти се потребни и внесувај ги во поголеми количества. Интернетов е преполн со такви информации
Не се согласувам со тебе и текако е битен шампонот,од рекламираниве шампони кои прекрасно мирисаат на сите ни опадна косата од толку хемикалии добро е што и коса имаме воопшто! И внесувам доста витамини ама не е се до нив,а тоа што пишува на инернет горе доле знам,ако сакаш да помогнеш со совет помогни а од паметување сите знаеме,поздрав
И шампоните имаат некаква врска со паѓањето на косата.Од некои преагресивни забележувам како ми го имаат променето влакното и косата станува изразито сува. Најдобро е да се користат благи шампони кои се наменети за секојдневно миење,секако во комбинација со некоја убава маска.
^ секако дека имаат полни се со парабени и хемикалии кои дополнително сушат,ја оптеретуваат косата,предизвикуваат јадежи,првут, па дури и предизвикуват ќелавост,нормално не одма туку по подолг временски период. Па после сами бараме чаре да се справиме со некој друг шампон и се така во круг...
Јас ти го предлагам овој,штом не го сакаш црниот,мене сите од Глис што сум ги користела ми беа одлични
Дали го имате сретнато шампонов некаде? Мислам дека се француски, има за разни намени, конкретно овој е за зацврстување на косата.
Девојки да прашам дали го има некој пробано шампонов,немора токму овој ,од оваа линија на la ligne гледам во кам се ефтини мн па да знам дали да земам или не.