Јас сум презадоволна од овој шампон и регенератор. Косата ми е помека, локните подефинирани..сјајна. Прв пат толку да приметам разлика на косата од некој шампон и регенератор.
Loreal Elseve total repair.....мнооооогу добар шампон Orzene сега почнав да го користам, за фарбана коса, заедно со регенераторот, исто мнооогу добро, за разлика од претходниот орзен за масна коса кој премногу ми ја сушеше косата Од медицинскиве имам пробано на Vichy за волумен и за често миенје ептен се убави, исто и керамине шампони кои се многу добри,посебно тој за фарбана коса
Jас сега последно го зедов на проба од Afrodita со камилица 1 литар е 135 ден и ок некако ми е посмирена кожава не ме чеша ко порано
da jas go koristev do pred eden mesec okolu 168 den. barem jas u tediko za tolku go zemav a imas i balsam straight and easy za oblikuvanje i toj e okoli 200 ama da znaes deka nema nekoj efekt. jas kazuvam kako mi bese mene ti probaj pa pisi [mod-kirilica:3jck0zui][/mod-kirilica:3jck0zui]
Јас го користам Фитовал за фарбана и оштетена коса, а маска користам од Нивеа, ама последно време не ме воодушевува ќе пробам некоја друга
јас за мојата коса не користам регенератор бидејки мојата е мека цврста и полна со сјај а не користам кујзна каков шампон користам wosh&go многу сум задоволна
Од сите шампони сто сум ги пробала, највеќе ми одговараат шампоните на Лореал Елсеве... има многу видови, најчесто ги менувам во зависност од тоа каква нега ми бара косата.. во последно време користам и регенератор...
моментално користам од garnier убаво мириса ама ми се мрси брзо косата од него и сега сум во потрага по друг а регенератор не користам
mn dobri se samponite na revlon,navistina se poskapi no znaj deka ke ti go podobrat vlaknoto,jas veke eden mesec go koristam i premnogu sum zadovolna,kosata mi e meka,ne mi e naelektrizirana i mn brzo mi raste i sekako go sprecuva pojavuvanjeto na metil [mod-kirilica:f8dyifyb][/mod-kirilica:f8dyifyb]
Шампон, регенератор и маска. Ептен ги сакам, ми ја прават косата мека и сјајна, и никогаш не ја чешлам, од вратот надолу ми е искршена, а горе права....и немам потреба со овие, не ми се заплеткува никогаш
Ги користам Orzene (Beer линијата) шампонот и регенераторот, досега сум најзадоволна, плус мирисаат прекрасно.
Користев Орзене резултат - ми се појави првут кој никогаш сум го немала. Зажалив што го сменив незаменливот Нивеа.Јас го користам класик кеар и сум премногу задоволна. Регенератор Пантене според мене е најдобар.
Јас користев на Авон шампон и регенератор за сува и оштетена коса и совршени ми беа Откако се исфарбав користам на Гарниер шампон и регенератор за бојадисана коса Супер ми се и тие, но ке продолжам со менување за да не ми се презасити кожата на главата.
Девојки дали некоја од вас го има користено шампонот ORZENE?Jас го купив прво за нормална коса и регенратор исто,и ми беше преубав,не ми ја мрсеше косата,имав сјај и преубаво мириса.но после купив за сува коса и од тој ми се направи првут ,а никогаш не сум имала првут.низ муабет од некој што ко користат дознав дека и ним им се направил првит но само од орзен за сува или фарбана коса е многу се нанервирав зошто мислев дека конечно си го најдов идеалниот шампон а сега незнам како да се ослободам од првутот.п.с. нема кој шампон го немам користено
Од лично искуство мислам дека на секоја коса не му одговара истиот шампон. Знам многу што користеле пантен и се многу задоволни, а мене ми ја прави косата катастрофа. Имам мека, права коса, ми се мрси многу, па морам често да ја мијам и затоа користам помеки шампони за секојдневна употреба. Како најдобри за мене до сега се покажале Гарниер Фруктис ( зелените Гарниер ), Рецепт од Субрина и Шаума. Морам да ги искудам новата линија на Гарниер катастрофа се, баш се замислив зошто се толку ефтини кога земав, ама го имав одговорот после првото миење. Инаку користам редовно регенератор и тоа секогаш иста марка со шампонот и за иста намена. Ги менувам на неколку месеци, кога ќе осетам дека ми е заситена косата. Моментално имам Шаума со кокос за сува коса и шампон и регенератор.
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 29,r:0,s:0 Планирам од овие да купам неколку производи .. Добри се ?