Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шампон и регенератор

Дискусија во 'Коса' започната од A.srcuska, 7 април 2010.

1. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.543
    Допаѓања:
    5.892
  2. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Ако бараш добар шампон,од адванс техник,не чинат.Ама затоа тој од нечрлс што е е навистина преубав.Навистина ја зацврстува и зајакнува косата и и дава волумен.Јас би ти рекла или тој да го земеш или некој од орзене линијата. :*

На BKnowles му/ѝ се допаѓа ова.
  3. BKnowles

BKnowles Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    Кај што спомнав за фарбана дека користев,баш тие ги користев за фарбана :) адванс и орзене ,кога како:) Кога се решив да земам за волумен баш сакав од орзене, ама немаше за волумен и земав за нормална коса...како и да е значи орзене за волумен ќе си земам.:) :*

4. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Да,можеш и таков да земеш,не не пишува на него за волумен,туку пишува за масна коса,а и дава волумен,го намалува мастењето на скалпот и дава сјај.Значи барај за масна коса со зелено знакче е.Eве вака изгледа.
    Или пак ако сакаш од авон,мене искрено повеќе ми се допаѓа на авон шампонот за масна,тенка,или кршлива коса,кој дава волумен и исто како орзене го контролира мастењето.Ама за волумен е :rock: .
    Еве вака изгледа.

Прикачени фајлови:

5. BKnowles

BKnowles Активен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    27
    Допаѓања:
    8
    Или пак ако сакаш од авон,мене искрено повеќе ми се допаѓа на авон шампонот за масна,тенка,или кршлива коса,кој дава волумен и исто како орзене го контролира мастењето.Ама за волумен е :rock: .
    Еве вака изгледа

Ехее па јас и двата ќе ги пробам,кога ќе ми здосади едниот ќе го пробам другиот...а брзо ми здосадуваат :D :*

6. AngieVi

AngieVi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    44
    Јас сум задоволна од целава колекција. И шампонот и регенераторот ми се допаднаа. Имам тенка проблематична коса, а долго време и имав проблеми со опаѓање. Шампонот е и за тоа наменет, против опаѓање и за зацврснување на косата.

7. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.873
    Допаѓања:
    5.210
  8. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Феминки да ми препорачате некој шампон за мн.густа коса,користам и маска,регенератор ама кога ке ја измијам нема шанси да излезам од дома дури утредента :)
    страв ми е да не исплашам некого :rofl:

9. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Шампон користам head&sholders од кога знам за себе.Сум сменила многу,али овој ми е дефинитивно no.1 Иначе шампонов е чудо ако имате проблем со првут..Најбољи е :up:

10. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Одамна кога ќе отидев да купувам шампон Шаумата само го пофаќав и пак земав Нивеа или Дав. Некни конечно се решив да сменам и го земав него. Еве веќе неколу миења и сум задоволна од шампончево. Три дена косата е ок, и што е најбитно и кога ќе ми се замрси косата не она апла залепување за глава од кое ме фаќа нервоза. Нема некој јак мирис кој трае и трае, меѓутоа тоа и не ми е толку битно колку што ми е битни косата после миење да има сјај и свеж изглед и да не ми создава првут шампонот.

Го користам во комбинација со оваа маска

и сега за сега сум задоволна и од двата продукта.

Прикачени фајлови:

• images.jpg
      images.jpg
      Големина на фајлот:
      10,1 KB
      Прегледи:
      184
    • images (1).jpg
      images (1).jpg
      Големина на фајлот:
      2,2 KB
      Прегледи:
      183
  11. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Орзене за нормална коа,кадрава ти е или права?Можеш да земеш и регенератор од оној за оформување на кадрици,така ќе ти бидат пооформени.

12. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.471
    Допаѓања:
    10.904
    Моментално Wash&Go со коприва и таков спреј за коса.

13. HollyWoodGirl

HollyWoodGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    665
    Допаѓања:
    316
    Овие :inlove:

Прикачени фајлови:

14. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Права ми е ама густа,бујна,волумен и незнам уште што веќе,има некој од Орзене за таква коса?Не сум пробала ништо од нив

15. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580
    Луѓенца, знаете каде може да најдам сув шампон, мислам е во облик на пудра, се става на коса кога косата ти е малку измрсена а немаш време да ја измиеш па демек ја прикривало мрснотијата и и давало свежина и убава миризба на косата, па јас одма да пробам. :$

16. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    1.094

Во ДМ... имаме пишано неколку мислења во темата за ДМ, секој со различно искуство :)

На blueeparadise му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Miss.Sweet

Miss.Sweet Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    1.002
    Допаѓања:
    4.538
    Вчера го земав овој шампон и веднаш го пробав. Поубаво нешто не сум пробала, дали ја мрси косата не знам еве втор ден денес добра ми е косата. Не ми е наелектризирана како вообичаено, без употреба на четка со обично право фенирање си имам фризура, а и косата има некој убав сјај и живост. Топло го препорачувам шампонов.

18. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Реконазолот почна да ме зафркава после месец и пол користење, и пак се вративме на старо, мрсна коса за 24 часа. |(
    Следна дестинација е овој детски шампон од Гарние со кајсија и цвет од памук, а нуди мирис на камилица (најди му нзс да те видам). :^)
    Нејсе, има слаткаст мирис, и нема силикон ниту парабен, очекувам барем лесно расчешлување, а пишува дека не ја мрси косата дополнително, па да видиме... Ќе пишам за некој ден вреди ли за 115 денари.

19. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.471
    Допаѓања:
    10.904
    ^^
    Мене од овие детските од Гарниер косата ми беше безживотна.
    Пробај можеби тебе ќе ти одговара.

20. swrcii

swrcii Нов член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    723
    Допаѓања:
    270
    Дали некој го користел шампонот, и дали е добар? Го купив,но сеуште го немам употребено.Дава волумен?

Прикачени фајлови:

• 734288_1.jpg
      734288_1.jpg
      Големина на фајлот:
      106,8 KB
      Прегледи:
      179