Првиот,брезов знам дека го има,и е околу 70тина денари,го има скоро во секо маркет. А за вториот незнам,ама мислам дека го има.
Мишела, јас би ги го препорачала регенораторот од кокос на Балеа, исто и јас обожавам кокос и мирисот му е баш летен, нежен.....како и на останатите регенератори на балеа мирисот не останува долго на косата, али за тоа ќе уживаш додека се бањаш Друг достапен регенератор од кокос, освен маската на Гарниер нема, барем јас не сум сретнала....поздрав
Фала ти, сепак по Балеа не сум многу-многу, ама ме заинтересира оваа маска на Гарниер. Може да поставиш слика? Јас најдов една на нет, ама не сум сигурна дали е таа во зеленото пакување.
Побарав, не можам да најдам слика, сепак маската е со портокалово капаче. Не е скапа а совршено си ја врши својата функција, косата полесно се расчешлува и има убав мирис на кокос И моја грешка, мислев на Генера, сум напишала Гарниер
Јас го користев во комбинација со шампонот, пише дека е за сува коса ама нема некои вау резултати после него освен шо има убав мирис кој се задржува на косата.
Јас ги користам шампоните на SYOSS и можам да се пофалам.Инаку го ставам регенераторот на genera, оној овошниот. http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/ ... bFYd1w.jpg http://beautycosmetic.biz/images/genera ... tracct.jpg
Сакам да прашам,дали некој ги има користено регенераторите на Syoss,затоа што сум задоволна од шампоните,па сакам и регенератор да си купам.
Девојки ај кажете некој шампон,ама да е убав и да не прави првут.И да не е многу силен како што е Head and Shoulders.Бидејќи ми паѓа косата од јаките шампони.Се мислам дали да си земам повторно од овие од Бреза или Коприва што се од Интеса,или пак да пробам нешто ново. Моментално го користам овој во средина што е и воопшто не сум задоволна.Првите миења шампонов си беше океј оставаше прекрасен мирис не ми е мрсеше косава,не ми правеше првут.Но сега кога веќе подолго го користам почна да забушава.После миење косата ми е полна со првут,исто како да не ми е миена. Фала однапред.