Шампон и регенератор

Discussion in 'Коса' started by A.srcuska, Apr 7, 2010.

1. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Да според мене најдобрата колекција е Нивеа.

Juicy likes this.
  2. Rubiii

Rubiii Популарен член

Јас многу совети си прибирам од формчево, па сакав да прашам за шампонот од бреза на илирија.. на мн места го сретнав посочен,ама неможам да го најдам во продажба..барав во зегин,парфимерија на рубин кармин,тинех... каде да го најдам и колку чини и во колкаво шише се продава(мл)?
    фалаа однапред :*

3. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Барај го во помалите продавнички сигурно го има и е околу 80 денари 230 мл.

4. Srekicka

Srekicka Популарен член

Во Рубин кармин во Буњаковец провери, би требало да има, другарка ми со години го користеше и од таму купуваше...

5. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Во моментов го користам шампонот Orzene Beer и воопшто не сум задоволна од него. Можеби не е од шампонот, до типот на косата е, зашто баш тетка ми и братучетка ми ми го препорачаа и беа многу задоволни од него, ама тие имаат сосем различна коса од мојата. Мене дури првиот ден ми се мрси косата од него, што и не е баш случај за мене, и некако како косата да ми има потемнето или можеби само јас си замислувам. :worried:
    А инаку веќе подолго време го користам L'oreal Elseve, оној белиот со зелено капаче. Убаво мириса и ми ја прави косата нежна и свиленкаста. А и гледам дека многу феминки се задоволни од него. Знам дека треба да се менува шампонот што го користиш од време на време, но некако тешко ми е да најдам шампон што ќе ми одговара на косата. Порано со мајка ми користевме Schauma и навистина беше добар, но потоа престанавме да го користиме зашто не и се допаѓаше на мајка ми, незнам зашто. :?:
    Јас веќе неможам да го користам овој Orzene Beer, па најверојатно ќе си го купам оној од Nivea, Angel Star розевиот, многу убаво мириса и така за тинејџери е. :)

А за регенератор незнам, зашто и не користам. :)

6. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Да си прашам и во соодветнава тема ако некоја воопшто знае :^)

7. litllemarmaidia

litllemarmaidia Истакнат член

јас ги испробав буквално сите шампони, нивеа, лореал орзене итн, и конечно го најдов вистинскиот- шампонот и регенератор 2 во 1 на орифлеим и сум презадоволна. Косата ми е мека многу лесно се чешла немам ни првут повеќе ниту пак ми се мрси. ги имам испробано скоро сите шампони на орифлеим и сум задоволна од сите.

Attached Files:

1234girl likes this.
  8. mima83

mima83 Истакнат член

или
    и субрина регенератор[​IMG]

9. Lady01

Lady01 Истакнат член

Ијас сум задоволна од него исто така пофалби до Илирија :)

10. nedzma

nedzma Истакнат член

Задоволна сум од L’Oreal ELVIVE Total Repair 5 ги користам и шампонот и регенераторот и маската, косата ми е мека и не ми масти секој ден како што ми се мастела од други шампони

1234girl likes this.
  11. maca99

maca99 Популарен член

Дали некоја го има користено пантен со зелено капаче за тенка и сува коса?и како е задоволна?

12. k.i.m

k.i.m Популарен член

^Јас ги имам користено шампоните на Пантен и задоволна сум, ама нели кај секого е различно.
    А тоа за тенка и сува коса, или пак за волумен, или за не знам што, да ти кажам јас не чувствувам никаква разлика :^)

maca99 likes this.
  13. angie

angie Истакнат член

Од овие регенератори сум најзадоволна. Имам мнооогу сува и разлетана коса и ако не и ставам регенератор не ќе можам од дома да излезам. Од шампоните на Лореал не сум задоволна, ама регенераториве се чиста 10ка.

Attached Files:

frutini and k.i.m like this.
  14. interesna

interesna Популарен член

го купив ова и ќе видам што чудо е!

вака од прв пат не е лошо,таман ми е косата не е мрсна, а сепак мазна. :^)

15. Latinna

Latinna Истакнат член

Женски,да ве прашам го има некоја од вас користено овој шампон ? Каков е ? :)
    Мислам знам дека е Летна нега,ама јас уште од сега си размислувам за летово :lol: .

16. frutini

frutini Истакнат член

Јас моментално ги користам овие два шампони и ги менувам. Задоволна сум и од двата.
    [​IMG][​IMG]
    А иначе го користам овој регенератор. Многу ретко купувам ист шампон и регенератор, и да купам шампонот брзо се троши а регенераторот секогаш останува :)

17. interesna

interesna Популарен член

кажи ми како си задоволна од регенераторот? :wasntme: инаку прозиводите на глис ми се многу симпатични, најпогодени ми се. :^)

18. frutini

frutini Истакнат член

^Па добар е регенераторот, ја прави косата свиленкаста, мазна, лесна за расчешчување, и многу повеќе сакам да го користам отколку маска. Маската ми прави перут. А овој регенератор ми одговара :)

19. Hova

Hova Истакнат член

Јас по долго експеримантирање си го пронајдов шампонот и регенераторот токму овие од ORZENE за фарбана коса... колку прекрасно мириса косата , и убава е,, јас имам природно виткана коса, Орзене ми прави да имам не убави локни туку локни и пол скоро две, а кога ја исправам сјае :D ( треба да ме земат за реклама) ... настрана шегата убав е шампонот но ќе морам да го сменам еден период зш ми се засити косата ... :!: ...„многу арно не е на арно“

20. butterfly.93

butterfly.93 Истакнат член

Јас ги користам шампонот и регенераторот и прекрасни се! Косата ми беше сува и без сјај а сега блеска од далеку :wasntme: