Сега за сега најзадоволна сум од Aфродита шампонот од лук против опаѓање на косата,шампонот на Илирија од Бреза и Палмолив од природните со екстракт од маслиново масло мислам. Сите тие помагаат во побрз раст на косата и го зајакнуваат влакното
Моментално го користам head&shouders (sensetive scalp care). Перфекција. Јас од секогаш ги користам тие шампони, сите ги имам изпробано и нај задоволна сум од овој. Сите ми се добри. Ама овој, посебен е. Мирисот е прекрасен. Би ви го опишала како хуба-буба мастиките, мене така ми мириса. Ми доаѓа да го испијам.
Што мислите за ТЕО шампоните,ако сте ги користеле,јас си купив,евтини се,преубо мирисаат и ми ја омекна косата на првото миење,вредат да се користат?
^ Да прокоментирам за шампоните на Тео. Го користев розевиот летово еве овој Косата ми беше премногу мека, сјајна и ја осеќав чиста. Единствена забелешка ми е тоа што побргу се мрси. Го сменив токму поради тоа но сега летово пак ќе му се вратам ако постојат Инаку моментално го користам шампонот на Афродита од бел лук. Незнам дали е до мојата коса или е така но имам приметено дека кога се бањам како да ми се стеснува кожата на главата но откако ќе се исплакнам со ладна вода косата и општо кожата на главата не ми биле почисти, и посвежи. Косата не ми паѓа, забележав по првото миење, додуша јас и немав некој проблем со тоа но кога се ја миев главата една топка влакна имаше, но веќе не само 2-3 влакна. Секако косата си паѓа, нормално е во денот да паднат од 50 до 100 влакна. Косата ми се мрси за 3 дена што е и нормално. Регенератор користам на Сајос со кератин ќе прикачам и слика. Одличен е мислам дека ќе се дружиме долго време. Мирисот е супер, косата ми е мека на врвовите, полесно се чешла и ми го намалува електрицитетот. Еве и слика
Ги имам користено шампонот и маската,но не бев нешто особено задоволна. Мене ми имаат некој тежок,вештачки мирис.
Јас го користев долго време и бев многу задоволна,само го сменив бидејќи ми се презасити косата од него. Ми ја правеше косата нежна,со волумен и прекрасен мирис кој трае до следното миење.
Го имам користено и можам да кажам само пофални зборови.Првин шампон како шампон е супер, ја чисти убаво косата, не ја суши, има убав мирис, пени и плус нели најбитното дава волумен.Сега не е некој wow ефект, но дефинитивно косата не ми е сплескана каква што ми е природно.Значи има видлива, но не и голема разлика.Во секој случај од ниеден шампон за волумен неможеме да очекуваме некои големи ефекти, така да овој си ја врши работата и планирам да продолжам да го користам .
Ја имате ли користено оваа линија на Сајос? Денес баш ги загледав во ДМ и особено ме заинтересира регенераторот
Сега овој го користам на Афродита, решив да го пробам, а и косата пак почна да ми паѓа како и секоја пролет и есен. Добар е шампонот, убаво ја чисти косата и пени убаво, пријатен само не долготраен мирис. Ама, ќе го користам да видам колку ќе помогне против опаѓањето.
Ова е најновиот шампон што го купив, само еднаш се имам измиено, прекрасен е...Убаво ја мие косата и не ја прави како тесто од позади, како во случајот со Балеа претходно и преубаво мириса, значи мирисот се задржува доста долго после миењето...
Доста добар е и од Авон, зелениот регенератор (DAILY SHINE) кој е за без измивање а и не е мн скап- 250 мл за 160 ден мислам беше.
Јас овој почнав да го користам а не знаев дека бил за против опаѓање на коса. Мајка ми го купила а читав овде дека бил многу добар, повеќето го користете па и јас. Добар е, како и секој шампон. Сепак му нема замена на head&shoulders.