Јас пак со моите прашања.. .. Има нов шампон и регенератор Шаума Superfruit & Vitamin мислам дека така беше..Дали некој го има пробано,како сте задоволни ?
PALMOLIVE шампонот се изненадив колку е убав, го користам плавиот, планирам сега и регенератор да земам и кога ќе ми се потроши овој и некој друг да пробам бидејќи има многу видови, ама се надевам сите се убави
препорачајте ми некој шампон за нормална коса и за чувствителен скалп понекога многу ми се лупи кожата немам крвут ситен ама така како лушпи кај шишките. некој предлог??
ова само во Рамстор ако таму има добро, ако не, нема шанси да ги најдеш на друго место, бидјеќи само таму го имам видено. Јас овој лилаковиот го користам и го купив во Рамстор.
Mене ми се сите убави шампони од шаума, скоро сите ги имам пробано, само овој го немам пробано и новиот шаума во бордо пакување беше мислам дека
Ги има ли некој користено овие шампони на eugeneperma?? http://profshoping.ru/products_pictures ... poo_tn.jpg
девојки дај препорачајте ми некој регенератор на GLISS KUR за оштетена коса, јас одамна пробав еден мирисаше на кокос и многу убава ми ја направи косата, мека свилена, мислам дека бело беше пакувањето ама незнам баш кое беше од GLISS??
Јас го имам пробано, добри се ептен. Општо мене сите на шаума ми се убави, посебно тие од кокос што се за сува и оштетена коса, го сакам мирисот на кокос. Сите ги имам пробано, освен тој за фарбана коса и мноооогу сум задоволна, и од шампоните и од регенераторите
регенератор не сум користела, а спрејчињата за коса им се одлични!!!сум користела жолто и розево околу 150 160 денари се, види по маркетитие и одбери си некое ептен се убави, а регенератор користам од пантен за оштетена и кршлива коса ептен е добат!
Јас глисс си ги користам регенераторите и шампоните и многу сум задоволна скоро сите ги имам пробано ова го имав а сега црвениот го користам за фарбана коса што е
Ги купив вчера што ќе ми кажете за нив....ако ми се погодат и регенераторот ќе си го купам,сега за сега го имам оној на авон за сува коса -бел со плаво капаче,не е нешто посебно
Мене од тој ми се појави првут едавј го исчистив... ...изгледа само орзен за нормална коса е погоден,само од тој не се појавува првут...а гледам и многу други членки го имаат истиот проблем со орзенов,што е работата незнам
И мене од орзенот ми се појави првут, а шампоните на глисс се одлични посебно црвениот за фарбана коса и регенараторот. Лореалот се исто добри посебно маската за сува и оштетена коса, а јас си земав и ноќен еликсир за сува и оштетена коса зосто сум плава и доста ми се оштетува косата и од фарбање и од пеглање, еликсирот се става навечер пред лњгнување или на мокра или на сува коса, се упива во влакното и другиот ден е како свила кога ќе се исчешлате. Е сега малку е поскап ама јас вака го открив:одам во веро да си купам шампон и кога оп го гледам ова а кај производите за коса можам 2саати да стојам и да читам кое за што е и случајно го гледам ова и гледам цена не беше ни 200ден и одам на каса гледам голема сум ми се насобра некако зошто купував и други работи и кога ја гледам после фискалната сметка околу 400ден ова ноќниов еликсир за коса лелее дамла ме удри и си реков е па боље да вреди за 400ден Само не се препорачува да се става пред пеглање или фенирање на косата затоа само навечер и легни си и другиот ден оп убава коса и можеш и да ја пеглаш и да ја фенираш