1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шампон и регенератор

Дискусија во 'Коса' започната од A.srcuska, 7 април 2010.

1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    [​IMG] Го користам веќе извесен период и сум многу задоволна

На interesna му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Latinna

Latinna Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    108
    Јас пак со моите прашања.. :tmi: :wasntme: ..
    Има нов шампон и регенератор Шаума Superfruit & Vitamin мислам дека така беше..Дали некој го има пробано,како сте задоволни ? :)
    [​IMG] :$

3. fierce

fierce Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    180
    Моментално го користам овој и сум задоволна :)

Прикачени фајлови:

4. Rock.Lady

Rock.Lady Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    214
    Го користам веќе скоро една година и не планирам да го сменам, презадоволна сум!

5. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    PALMOLIVE шампонот се изненадив колку е убав, го користам плавиот, планирам сега и регенератор да земам и кога ќе ми се потроши овој и некој друг да пробам бидејќи има многу видови, ама се надевам сите се убави

6. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    препорачајте ми некој шампон за нормална коса и за чувствителен скалп понекога многу ми се лупи кожата немам крвут ситен ама така како лушпи кај шишките. некој предлог??

7. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    ова само во Рамстор ако таму има добро, ако не, нема шанси да ги најдеш на друго место, бидјеќи само таму го имам видено. Јас овој лилаковиот го користам и го купив во Рамстор.

8. SexyPrincess

SexyPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    132
    Mене ми се сите убави шампони од шаума, скоро сите ги имам пробано, само овој го немам пробано и новиот шаума во бордо пакување беше мислам дека :)

9. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
    само Head&Shoulders за таа намена

10. didisi

didisi Популарен член

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    3.683
  11. xxAngelxx

xxAngelxx Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2010
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    968
    девојки дај препорачајте ми некој регенератор на GLISS KUR за оштетена коса, јас одамна пробав еден мирисаше на кокос и многу убава ми ја направи косата, мека свилена, мислам дека бело беше пакувањето ама незнам баш кое беше од GLISS??

12. Zlatusko

Zlatusko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    738
    Јас го имам пробано, добри се ептен. Општо мене сите на шаума ми се убави, посебно тие од кокос што се за сува и оштетена коса, го сакам мирисот на кокос. Сите ги имам пробано, освен тој за фарбана коса и мноооогу сум задоволна, и од шампоните и од регенераторите :)

13. Lina24

Lina24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    2.230
    Допаѓања:
    438
    регенератор не сум користела, а спрејчињата за коса им се одлични!!!сум користела жолто и розево околу 150 160 денари се, види по маркетитие и одбери си некое ептен се убави, а регенератор користам од пантен за оштетена и кршлива коса ептен е добат!

14. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
  15. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Јас глисс си ги користам регенераторите и шампоните и многу сум задоволна скоро сите ги имам пробано [​IMG] ова го имав а сега црвениот го користам за фарбана коса што е

16. mima83

mima83 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    57
    Ги купив вчера што ќе ми кажете за нив....ако ми се погодат и регенераторот ќе си го купам,сега за сега го имам оној на авон за сува коса -бел со плаво капаче,не е нешто посебно ;)

17. simicka

simicka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    91
    И ЈАС ГО ЗЕМАВ ИСТИОТ САМО ЗА ФАРБАНА КОСА И СУМ ЗАДОВОЛНА СЕГА КЕ ГО ПРОБАМ РЕГЕНЕРАТОРОТ :)

18. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Мене од тој ми се појави првут едавј го исчистив... :worried: ...изгледа само орзен за нормална коса е погоден,само од тој не се појавува првут...а гледам и многу други членки го имаат истиот проблем со орзенов,што е работата незнам :^)

19. Mili28

Mili28 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    7
    И мене од орзенот ми се појави првут, а шампоните на глисс се одлични посебно црвениот за фарбана коса и регенараторот. Лореалот се исто добри посебно маската за сува и оштетена коса, а јас си земав и ноќен еликсир за сува и оштетена коса зосто сум плава и доста ми се оштетува косата и од фарбање и од пеглање, еликсирот се става навечер пред лњгнување или на мокра или на сува коса, се упива во влакното и другиот ден е како свила кога ќе се исчешлате. Е сега малку е поскап ама јас вака го открив:одам во веро да си купам шампон и кога оп го гледам ова а кај производите за коса можам 2саати да стојам и да читам кое за што е и случајно го гледам ова и гледам цена не беше ни 200ден и одам на каса гледам голема сум ми се насобра некако зошто купував и други работи и кога ја гледам после фискалната сметка околу 400ден ова ноќниов еликсир за коса лелее дамла ме удри и си реков е па боље да вреди за 400ден :lol: Само не се препорачува да се става пред пеглање или фенирање на косата затоа само навечер и легни си и другиот ден оп убава коса и можеш и да ја пеглаш и да ја фенираш :)

20. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    [​IMG] Денес си го купив шампонов и ист регенератор дали некој го има користено???