Користев шампон и регенератор Орзен, али од коа го пробав регенераторот Dove тој го користам, а шампонот си остана орзен.
I jas go koristev Orzene samponot za masna kosa,a denes zedov Gliss da go probam mi go pofalija,pa ke vidime.
Препорачајте ми регенератор за мека, сјајна, права и мазна коса што имате испробано, докај 150 ден ,повеќе ми е за права и средена коса лесна за обликување ако ме разбравте. Позз
К-А-Т-А-С-Т-Р-О-Ф-А!!! Никогаш нема повеќе да го купам ова ѓубре, ја скапав косата од плавење и ја фаќам после како со шампон да е, првут на сите страни, еден прамен неможам да исчешлам. Сега си купив детско шампонче на Хип и добро е. околу 90-тина денари е.
Да пофалам неколку од производите кои ги користам, најчесто против оштетена или сува коса. Регенераторот на Балеа го користам веќе неколку години. Ми ја прави косата мека и лесна за расчешлување. Спречува оштетување на истата при редовно користење на пегла или фен. Маската на Гарниер е една од подобрите кои ги имам користено. Одличен мирис, спречува сушење и ја одржува косата витална . За шпицевите користам уље од лореал. После сушењето и пеглањето на косата врвовите ми се раштрчени па го смирува дивиот изглед и делува прибрано и привлечно. Со тоа шпицевите делуваат за нијанса помалку оштетени и периодот на нивно кратење го пролонгирам. Бутеров на алверде не го користам толку често, но сум подеднакво задоволна и ми е замена за уљето од лореал. Најпрвен нанесувам пред миење на косата(затоа и поретко...оти заборавам) во должина на истата, а после миењето и сушењето на истата нанесувам само на врвовите. Дава свеж и среден изглед на шпицовите дури и без пеглање на косата.
@delevingne, ги имам користено шампоните од двете линии на Авон и можам да кажам дека сум далеку позадоволна од Naturals. Ги имам пробано скоро сите, преубаво мирисаат и не ја мрсат косата, што не можам да го кажам за некој од шампоните од Advance Techniques. Од Advance Techniques дефинитивно го препорачувам шампонот со мароканско арганово масло (тој што е со плаво капаче)
@delevingne, од Naturals топло ти го препорачувам шампонот 2 во 1 со манго и ѓумбир. Ако планираш да порачуваш од тековниот каталог, има многу добра понуда-700 мл за 180 ден.
Дали некој има наидено на шампон Neutro Roberts? Го користев пред некое време и немам користено подобар...
Женскии препорачајте ми некој добар шампон шо убаво мириса и помага за појака поздрава и посјајна коса било со регенератор и некоја маска успат ве моламммммм мн ми е инто.. до 400 500 ден
@blady, пробај го шампонот 2 во 1 со манго и ѓумбир од Авон. Мирисот му е прекрасен и трае со денови а косата ја прави супер.
Во секој каталог го има а во тековниот има многу добра понуда - 700 мл за 169 ден http://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201501 страна 132
Веќе некое време го користам овој шампон и многу сум задоволна. Косата ми е мека, сјајна, а и побрзо расте. Маска моментално користам на Hair care со лен и можам да кажам дека е една од најдобрите што сум ги пробала.