Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шампон и регенератор

Дискусија во 'Коса' започната од A.srcuska, 7 април 2010.

1. princess92

princess92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    66
    Да го има јас го порачувам, може да се испрати по карго. :)

На mimi**** му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kate89

kate89 Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.562
    Девојки,алверде има шампон против мрсна коса?

3. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Има мислам дека беше на база на маслинка и кна, ок е го фалеа девојки по форумот

На kate89 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Biodevojka

Biodevojka Популарен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Здраво има два шампони кои може да ги користиш за масна коса, едниот е со коприва или бреза не ми текнува, специфичен за масна коса, а другиот е оној кој јас го користев со маслкинка и кна кој не е специфичен за масна ама според мене одговара затоа што одлично ја чисти косата и ја омекнува особено ако имаш масен скалп а суви врвови. Згора на сѐ дава и волумен. Поздрав

На kate89 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.447
    Допаѓања:
    25.006
    Ги пробал некој производите на All Nature?

6. mila1111

mila1111 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    486
    Допаѓања:
    397
    Go probav shamponot All Nature Angelika i Arganovo maslo i samo pofalni zborovi imam za nego, mnogu sum zadovolna. Kosata ja pravi meka, sjajna, svilenkasta, mi se dopaga toa sto so nanesuvanje na mnogu mala kolicina se pravi mnogu pena, a najdobroto e sto nema silikoni, parabeni, parafini, SLES i sl., preporacuvam

На MissChievous му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Calla

Calla Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    513
    Допаѓања:
    1.515
    Дали е ова од лично искуство? Ако е така баш ме израдува, имало надеж :rofl:
    читам и во другите теми, ама секаде има препораки за против опаѓање или побрз раст, а мене ми треба баш за "згуснување" на косата,,,
    инаку капките во колку мл. шампон ги ставаш? :)

8. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    Да ми препорачате некој добар регенератор за суви врвови, по можност без силикони и такви тракатанци :D
    пинг @Biodevojka

9. Biodevojka

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Здраво многу убав регенератор е оној на алверде со авокадо. јас го користам и многу ми се допаѓа. Исто така ти го препорачувам путерот за коса на алверде од авокадо спас е за суви врвови, може да го нанесеш на измиена навлажнета коса пред да ја исушиш. нееројатно ќе ти ја омекне косата. Поздрав.

10. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    Ама алверде го има само во дм, а во мојот град нема дм маркет. Сепак фала :)

11. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.220
    Сум купувала разни мада долго време не го менував Хервал од камилица, аи сега колку и да се трудам да го сменам некако некако не ми се менува. Регенератор од скоро почнав да ставам а планирам да си купам Орзен со пиво.

12. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    246
    Допаѓања:
    296
    Во последно време многу ми е сува косата и тешко ми се расчешлува. До сега ги користев регенераторите на GLISS, ама веќе како да немаат ефект, ми треба нешто ново. Се мислам помеѓу Орзенот или некој регенератор со арганово масло? Вие што мислите?

13. Biodevojka

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Уф драга не знаев дека си од друг град извини. Ајде ќе најдам некоја маска или регенератор без силикони и ќе ти пишам ок?

На MiloMalo му/ѝ се допаѓа ова.
  14. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    891
    Допаѓања:
    2.916
    Секако, фала многу :* :hug:

15. Biodevojka

Се зачлени на:
    1 февруари 2015
    Пораки:
    3.362
    Допаѓања:
    7.082
    Здраво драга како што ти ветив еве најдов еден балзам кој за чудо е од Garnier без силикони и штетни работи :o ни мене не ми се веруваше додека ја читав декларацијата дека е без штетни состојки (го проверив трипати) Ако го најдеш во твојот град земај го одма (во Ск го имам видено), мислам дека и јас ќе го пробам за да видам каков ефект има врз косата па ќе ви пишам.
    Драги мои феминки ова е доказ дека и традиционалните компании може да прават убави производи доколку сакаат. Доколку ние почнеме свесно да менуваме и да не си мачкаме силикони, сите ќе бидат принудени да ги променат формулите на сопствените производи. Еве како изгледа регенераторот
    А еве ја декларацијата

Inci: Aqua, cetearyl alcohol, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, octyldodecanol, zea mays, niacinamide, tocopherol, saccharum officinarum extract, malpighia punicifolia, camelina sativa oil, camelina sativa seed oil, camelia sinensis leaf extract, benzoic acid, linalool, capryl glycol, caprylic/capric triglyceride, pyrus malus extract, pyridoxine hcl, citric acid, citrus medica limonum peel extract, prunus armeniaca kernel oil, hexyl cinnamal, glycine soja oil, parfum.

На Jordanovska-K, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mimi**** и 6 други им се допаѓа ова.
  16. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.895
    Допаѓања:
    15.406
    Шампонов за оштетена коса е одличен потрошив два веќе не ми требаше маска и регенератор додека го употребував косата мека и лесна за расчешлување(на попуст е околу 160 ден),сега го земав новиов плав (190 ден во Космо) против опаѓање се надевам ќе ми помогне.

Прикачени фајлови:

Последна измена: 8 декември 2015
  17. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    17.904
    Колекцијава ја рекламираат на тв ама ја рекламираат како ELSEVE, а на нет реков да ја побарам ми ја дава како ELVIVE, зошто така? во што е разликата, и ме интересира колку пари се отприлика? и дали се убави?

18. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Мислење за производите? FB_IMG_1449842198026.jpg FB_IMG_1449841858213.jpg

19. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.378
    Допаѓања:
    171.466
    images.jpg

само што го порачав да ми го купат и донесат од една друга држава го има ли некој користено да каже искуство?

20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.158
    Допаѓања:
    259.258
    Јас ги користам шампоните со години и ми се супер. Регенератор од брендов не сум користела ама сигурно е ок.