Немам шишки веќе со години и вака ми е супер, се спасив од тоа да се чудам како да ги наместам, а и се спасив од акните на челото фала му на Бога.
Ауу темава болна е...во момент на афектна состојба ја направив најголемата глупост наречена ШИШКИ..од двај се отарасив од нив,секој ден по два пати ја миев косата(иако предходно ретко се мрсеше....никогаш повеќе..
Мене ми стојат,сакав пред неколку месеца ама мајка ми ме предомисли зошто треба нонстоп да ги пеглаш, да ги негуваш ова она,па сабајле кога ке стане човек..да се исплаши од тебе така да не сум за шишки. Така фати си ја цела коса и гајле немаш.
Девојки сакам да си направам шишки, така мала промена, и голема желба, само се мислам дали ќе ми стојат - па пробував некако со косата вештачки шишки, дури и аватарот ми е од девојка со шишки Сакам вакви шишки - не скрос рамни еве слика ќе поставаам сакам мислење од вас. овие лажни шишки се,
@Veki4kaa Јас сум за. Тотално те менуваат и те прават помлада, а и посекси, за разлика од претходно што сум гледала слики во Модните критки, како што викаат, џоа Алачки
Само ако имаш големо чело. Ако ти е нормално или мало никако. Ќе ти се прават мозолчиња и ќе треба да ги миеш почесто. Ако ти е виткана косата па, аууу си ја зела бељата...
Порано да, сега немам, мн ме нервира да ги средувам посебно кога знае да се уврти на страна ми е фујј