Целиот мој живот од кога знам за себе сум со шишки, лани летото ги пораснав до устата божем да ги носам на страна па полека да ги пораснам ама не, се си мислам не ми стои без шишки
Настрана од тоа дали сакаш или не сакаш шишки, прво треба да видиш дали ќе ти стојат. Не го личи секој со шишки да си зборниме реално...
помина време откако ја отворив темата и пробав да ги чувам шишките сега ми се side swept bangs ми стојат вака исто вака ми стојат.. i'm happy...
Мене шишки не ми стојат еднаш кога имав 4 години си направив шишки беве ужас 2 години чекав дур да ми пораснат и од тогаш реков шишки никогаш веќе.
Ми изгледаат убаво бидејки во последно време ретко кој носе шишки. Но јас не би имала храброст пак да направам од причина што ми е страв да не ми здосадат па тешко да ги израснам. Порано имав рамни па на страна па скроз кратки од едната страна од другата подолги но сега ми се како на сликата над мене
Катастрофа, невидена катастрофа вчера ја скратив целата коса, па по иницијатива на мајка ми и рамни шишки си напраив она ко демек многу убаво ми стоеле.. абе катастрофа невидена, втор ден од како ги имам и мака си мачам со нив
Косата ми беше до половина, сега ја ишишав ептен, до врат...и на таа фризура мн ќе стоеа шишки....ама едноставно ова жешково не ми даде да се одлучам...така да ќе чекам зимо да дојде па да си направам шишки.