Искрено кажано воопшто не ги сакам шливките.За мене се тоа само глупости.Ама никогаш нема да ја заборавам првата и единствена шливка која сум ја имала.Колку само сум ставала пудра за да можам да ја сокријам.
Порано и јас сакав шлифки ... ретко си правевме со дечкоми... тој не сакаше ми велеше дека не е убаво дрн дрн... а јас како мало дете цело време му викав да ми направи зш знаев дека не моше баш големи да направи и како за против беше големааа ... другиот ден требаше да одам на заболекар, но ми беше срам и откажав. Сега кога гледам женско со шлифка ми стои многу просто нз зш но мн непријатно стои
хахаха ко малите деца божеее малку се запивме со дечкоми и отрто што да видам 3 Шливки лелеее сум му направила и сега никако да му поминат
Не ми се допаѓаат. На што личи тоа? Модар у вратот ко да те тепале. Има некои што гордо си ги носат, но мене не ми се допаѓаат воопшто
порано мојот сегашен сопруг ми ги правеше да видат дека сум зафатена абе невидена глупост ич не ги сакам
Не би му дозволила, едноставно одвратни ми се. А и многу грдо ми делува кога ќе видам некој со шљивки по вратот. Ептен голема глупост ми се!
По одвратно нешто здравје. Ги мразам и не сакам да ми прават, многу ми се грозни. Инаку имам правено, ама како помала сега нема шанси.
хахах.. интересно.. пред месец така нешто, една професорка која е веќе во години има околу 40, не викам дека е стара ама не доликува, сепак професор е.. епа женава на вратот имаше една гооооолема шлифка што сите ја приметија.. хахах
селска работа ми се шливките искрено... еднаш ми направија, и тоа го испровоцирав типов до немај каде го сскав цело време дека не може да ми направи и после крц дури ми го слика вратчето оти не му верував аууу ке го отепав !!!
Мојата кожа е многу чувствителна од малку посилен бакнеш и одма црвенило. Шливки лесно се прават. Јас никогаш не сум му направила на дечко ми. Тој мене еднаш, бевме horny. Ама не беше на видно место шливката.
Јас на вратот имав од дечкото.Мајка ми кога виде ми вели шо ти е ? Јас и велам абе ме погодија со топка снег (кога ќе ми ттекне на "топката снег" и ден денеска се смеам )
Јас само еднаш му имам направено и тоа ептен така дека се занесовме малце повеќе А тој мене ми нема направено, инаку сметам дека нема потреба од тоа, глупости
Порано беа штосни , сега веќе не се имав направено шлифки повеќе од дечко ми потоа не сакав воопшто , сега ми се најнезрела работа се осеќам возрасно
Дечко ми редовно е обележан. Ама не е дека земам и намерно му ги правам Има пре-пренежна кожа и само да го бакнам му се праи црвенило. А онака занесени, несвесно се дешава да го бакнам или грицнам малку и ете он шлифка
Мене ова ми е одвратно, со сила глупирање. Некој доказ колку се сакате или? Крајно ми е детско, не ни очекувам личности над 20 години ова да го прават. Која е поентата да оставиш некого со модрица на вратот, и да шета така како зомби некое? Дали ние помалку сме сакани или помалку сакаме ако не сме направиле шлифка? Никогаш ниту сум дозволила да ми направат, ниту сум направила. Ни во основно и средно не го сакав ова/ Нека ме бакнува, грицка, штипка колку сака, ама шлифки? Не..
Детска работа, нема потреба цел свет да знае, а и кога веќе се шмукаме, нека биде тоа на некое поскришно место... Јас повеќе сакам гризење