Зараза која ми трае и до ден денес.Ама ние двајцата сме такви деца во душата а и во однесувањето.Редовно ме бележи на градите, и сатчиња имам.И јас му правам на газето, на убавото газе.Искасани сме на места кои не се за рекламирање, што е културно од наша страна
Јас до пред некој ден имав на градата, и незнам, мене ми се баш слатки, сеа не во некои преголеми „количини“ ама пак. Јас му направив иначе на вратот и баш приметив дека повеќе му ја нема така да нека се спрема.
На врат сум немала, а и не сакам да имам зашто ми е непријатно, не сум таква да се фалам дека некој ми направил шлифка на врат.. еј, која глупост. Сум имала на гради, а тоа пазете прво мислев дека нова стрија ми излегла ,и после кога стана модро за некој ден таква се гледам, викам леле аман бе што ми направил, ќе го утепав, а па другарка ми кога виде, ееххех. Иако ми се свиѓаше онака, сакав пак да ми направи, ама сепак не, не сакам таква модра да бидам.
еден другар ме праша дека имал шливка на вратот шо што може да ја прекрие нз ,ако знае некој нека пише ;*
pa onaka, ne praktikuvam mnogu, kako bebeshka igra mi se nemam praveno do sega, ali mi imaat napraveno mene
Се избудалив јас на стари години на последниов мувач по моја иницијатава ми ја напрај ама беше оооооогромна поголемо чудо на врат немате видено типацов крф плукаше па дека на одмор др ден на плажа само косата тука ми беше ама огромна сите ми рекоја не се докриваше инаку поминува ако ја тријаш со железна пара
Јас имам посебна љубов кон модринките, гребаниците и шливките. Затоа сакам шливки, повеќе сакам да имам шливки на места кои не се видни, отколку на вратот, пошто сепак ми е непријатно да имам шливка на врат и сите во неа да ми гледаат. И не е дека ако дечкото ти направил шливка дека тоа е доказ дека се сакате, мене тоа ми е глупаво размислување. Јас сакам да имам шливки поради тоа што ми се допаѓа како стојат на кожата, не дека на тој начин некој ми изразува љубов. Глупости.
Ги сакам шлифките на скришни места,но дечко ми ги сака на врат.И никако да се договориме.Последно време приметувам секој викенд ми прави пред да су заминам во градот каде што студирам.што по негово значи фактчки те обележав хаха
Не му се лутам на дечко ми ама ако не е на видливо место. И јас многу пати несакајќи му имам направено. Ретко ретко кога намерно сум му направила шлифка,ама тоа било на невидливо место.
Многу ми се грозни, детски, нешто што никогаш не сум сакала да го имам на врат, ниту пак на друго место. Никогаш не сум ни сакала да му направам шлифка на дечко - што така ќе го обележам дека е мој!?!?
За мене тоа е глупост....... "Ќе ти направам шлифка за да ти докажам колку те сакам" Јас мислам дека има поубави и по романтични начини за да ти докаже колку те сака
Мене единствено шливка ми направил "другарот" И никогаш веќе нема да дозволам,ни па сакам да праам.. сељачко е веќе