Јас успеав да ја прекријам со пенеста пудра на мејбилин со само неколку слоја.Треба пудрата да не е многу водеста туку некоја тешка и густа.
Ај ве молам вие што се шљивкосувате да ми ја објасните поентата? Што постигнувате со тоа? Баш ме занима.
Можда нема поента и можда за твоја информација не се постигнува ништо.... Но кога ке те снајде белјата никој не те пита..и едноставно бараш начин....
Шљивка нити сум направила ниту некој ми направил на некое видно место досега,па да морам да ставам пудра,шалови,марами,узврат блузи...Ненамерно неколку пати дечко ми ми има направено на гради при излив на емоции Ама секако нема кој да ги види.
хахах јас тоа пораноо го праевв ама еден дечко албанецц со мн се сакаме ми напраии на образот ии ми кажа не дека напраил за да бидатт другите машки љубоморни
Не сакам воопшто, ниту сум правела, ниту сакам да ми прават, не гледам ништо убаво во тоа, а коментарите од типот ,,За да направам некого љубоморен'' ми се детски
Не мислам дека е кул или секси, туку длабоко и интимно. Не само од сексуален аспект, туку и од психолошки. Кога бевме деца на пример, еден пријател честопати во афект знаеше својата агресија да ја манифестира на тој начин што знаеше да не гризне некаде (тоа некаде среќа беше во некој предел на раката). А, не само што боли, туку е и непријатно и не знам некако ми е вампирски. Без разлика дали е со шмукање или со некоја друга врста на ,,искажување на љубов'' не ми е привлечно или симпатично.
Многу сакам шљивка. Особено ми легнува оладена, од фрижидер, со салатка и мезе... мх, мх. Многу е добра и за правење ораховача, вишњовача, и други варијации на тема, што ја омекнуваат и ја прават „поженска“. Ама кога нема шљивка, и лоза брка работа. Спојлер А ова со вратот... никогаш не сум го разбирала. Фала богу, не ме ни снашло, а и не планирам да ме снајде.
хаха епа порано,оо сеа ми е смешно одефме и имавме односи и му направив шливка доле пред пенисот и викам воа ако одиш со друга да се знае дека си зафатен хаха глупост..а тој мене не жал му било
Ова со обележувањето ме потсети на една латиноамеричка серија на времето со главен лик певаљка, кога фраерот што го сакаше ги жигосуваше буквално момите со кои беше, ама не со шлифка, туку со жиг за говеда мислам и не на врат, туку на града. Иначе секогаш ми било глупо тоа филмање со шливките.
Тоа ти е као да можат сите да видат што си правел/а претходната вечер или завчера или пред три дена а тоа не е ниту пријатно ниту па во ред. Мое мислење.
Ми беа интересни на времето , сеа не веќе знае мм некоаш да ми направи , ама еднаш на 2 години и си добива ќотек