Само еднаш ми има направено шљивка и тоа од пуста моја љубопитност да видам како е тоа. Не е ништо посебно.
Сеа се срамота да ги носи некој , посебно женските., ( над 20 години ) Порано со шлифките гордо се шетавме у знак на ковачите. ( коа имав 12 )
Кога се пробував да правам,незнаев...А сега ми се случува неколку пати со ред,се разбира ненамерно...Од понесеност...
Аууу спомени пред 13 години кога имав 16 години, девојка ми што се мувавме ми направи шливка на вратот и со забите ме гризна јако ми направи црвенило за инает и ми рече сакам да имаш лузна од мене, и реков сериозна си?! И навистина ми остана малечка лузна.
Никогаш... Ниту мене, ниту јас него. Мислам дека е детска глупост и малку невкусно изгледа. Океј у реду е: Имаш 20 и кусур години и сигурно дека имаш некој у животот. Нема потреба да покажуваш докази дека си бил/а немирен/на претходната вечер!!
Gi mrazam slifkite no ete momceto so koe sto se gledam me "beleza" na vratot. Se nerviram I sakam da se trgne no ete mozebi tri nedeli I veke pocnuva 4tata a slifkata ne se trga kako beleg mi ostana
Хмм како машко што имало ова пред некое време да се случи.. ме стегаше да покривам вратот но ете.. преживеав да не види некој.. (ненамерно хит оф д момент)
Беше интересно кога го имав првиот дечко и као оно еј ете ти шливка да знаат сите дека имаш дечко хехех
Наводно паровите кои прават шлифки (сливки мислам дека е правилно) се вампири или повампирувале подоцна. Затоа за секој случај јадете лук пред да се лапате...
Ги обожавам сакам да правам и сакам да ми прават.Еден од бифшите шеташе со модар врат од што ми се заразни.
Правам понекогаш несвесно при груб секс ... А инаку ми прави понекогаш кога му е мерак но на градите без да се гледаат. Инаку на врат, на видно место не.
Многу грдо, ниту сум имала шлифка, ниту сакам. Да ми напраи некој ептен ќе се испоналутам. Ептен ми е простачко и животински некако.
На врат не, ама затоа цел задник ми е со шливки, а често и на градите. Па како што имам светол тен ептен се познаваат и изгледам како истепана
Леле... беа хит во втора година средно хахахаааа Не, стварно, мене ми се многу ужас и за нигде, немаат поента. Ама еве си признавам, сум ги имала...не знам дали несвесно си се внесуваше или му беше интересно, направи да бидам со ролка по дома едно недела дена. Живот, сѐ да се проба.